Het eind van 2018 is in zicht, man wat is dit jaar snel gegaan. In januari startte we met frisse moed tijdens de nieuwjaarsduik vol goede voornemens, in juni namen we het ervan en genoten we volop van de zomer, een zomer die nog lang bleef hangen zodat het in september en oktober ook nog fijn was en daarna kwam de Sint en voor we het wisten was het alweer tijd om te denken aan de knalfuiven op oudejaarsavond.

1 januari to do list

Je hebt vast je feestje al gepland. Beetje oliebollen eten bij familie, een huisfeestje bij vrienden of helemaal los op een party. Wij duiken alvast even het nieuwe jaar in, want in plaats van handjes schudden met je brakke bakkes, kun je natuurlijk ook hele andere dingen doen op 1 januari.

1. Nieuwjaarsduik in Zandvoort

Vorig jaar was Haerlems Bodem aanwezig en ook aankomend jaar zijn we weer van plan een frisse duik te maken op 1 januari. Misschien doe je het al ieder jaar of misschien twijfel je ieder jaar en ga je er dit jaar dan eindelijk voor. No worries, je hoeft echt niet om half negen op het strand te staan. Het hele waterfestijn start gewoon om 14.00 uur bij Beachclub No.5 in Zandvoort. Het is de 60e editie, best bijzonder en aanmelden kun je via de website van de nieuwjaarsduik doen. Zien we je daar?

2. Nieuwjaarsgala 2019 in het Patronaat

Begin het jaar goed in het Patronaat met het nieuwjaarsgala. Het thema is ‘guilty pleasures’, een mysterieus thema. De website ziet er spannend uit en je kan eindelijk uitkomen voor die kleine geheimpjes die niemand anders weet, die guilty pleasures waar je intens gelukkig van wordt. Dat belooft wat. Je kunt na de Nieuwjaarsduik lekker douchen je klaarmaken, want feestje begint om 16.00 uur in de Patronaat. Tickets bestellen doe je hier.

januari

3. ABBA New Year Borrel bij Frisk

Begin het nieuwe jaar met een borrel en heel veel ABBA muziek, lekker swingend het nieuwe jaar in bij Frisk aan het Spaarne. Dat kan toch alleen maar goedkomen dan hé, met dat hele 2019. Glitterbroek aan en gaan. Check hier het evenement op Facebook, het evenement start om 14.00 uur, maar je zou ook al kunnen beginnen met een ‘hangoverontbijt’ vanaf 11.00 uur. Heerlijk ontspannen het nieuwe jaar beginnen.

januari

4. TenToon Ensemble in de Philharmonie

Het TenToon Ensemble komt het nieuwe jaar inluiden met bijzondere gasten en een programma dat een verrassing blijft. Een heerlijke muzikale start van je jaar met na afloop nog meer oliebollen en bubbels. Wij zeggen: DOEN! Tickets kun je bestellen via de website van de Philharmonie. De show start om 15.30 uur.

januari

5. Kerstcircus ‘The Next Generation’

Nog half tipsy of mega brak naar mensen kijken die jongleren met zes ringen, langs zwaaien aan ringen of paarden die synchroon lopen. Heerlijk toch om het nieuwe jaar vol verwondering te beginnen. Misschien ook leuk met de kids, gezellig naar het circus.
Tickets kun je boeken via de website van het Kerstcircus Haarlem. Veel plezier!

januariNog meer HB? Check dan dit artikel over vroeger en nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here