Bonte Gala Avond honderdjarige Schouwburg groot succes

0
156

De nevel van feestelijkheden is weggetrokken. De Oude Dame, die afgelopen zondag honderd werd, heeft een paar nachten goed geslapen. Dat was nodig want haar verjaardag werd gevierd met egards die horen bij een honderdjarig jubileum: een Bonte Gala Avond gehouden met bekende Haarlemse cabaretiers en theatermakers, als Erik van Muiswinkel, Mylou Frencken en Veldhuis en Kemper. Check hier de after movie en foto’s. 

Haerlems Bodem nam eerder al een kijkje bij de voorbereidingen van de show en had grote verwachtingen. Dit is niet voor niks geweest, de Stadsschouwburg haalde alles uit de kast voor het grote feest. Het gebouw was feestelijk versierd, waarbij de rodenloper niet kon ontbreken. Friethoes was er ook bij, zo kon men genieten van een lekker frietje.

fotograaf: Bibi Veth
Mensen betreden over de rode loper nieuwsgierig de Stadsschouwburg.

Bezoekers kregen een roos opgespeld. Galajurken en chique pakken konden niet ontbreken. Vele bekende en minder bekende Haarlemmers betraden de rode loper. Benieuwd wie? Bekijk dan de after movie.

fotograaf: Bibi Veth
Bezoekers krijgen een bloemetje opgespeld.

De zaal zit in spanning te wachten, de cabaretiers staan in de coulissen vlak voor ze op moeten. Brigitte Kaandorp zal als ‘honderdjarige’ als eerst het podium betreden.

fotograaf: Bibi VethEen bomvolle zaal.

Mylou Frencken’ gouden stem verovert de zaal. Iedere cabaretier heeft eigen stukken bedacht die in de week voor de voorstelling tot een geheel zijn gemaakt. Dat leverde nog flink wat stress op, maar we mogen spreken van een zeer geslaagde avond.

fotograaf: Bibi Veth
Mylou Frencken, Erik van Muiswinkel, Brigitte Kaandorp, Remco Veldhuis en Richard Kemper.

Het hele team dat heeft meegewerkt aan de serie voorstellingen.

fotograaf: Bibi Veth
Het hele team dat heeft meegewerkt aan de voorstelling.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here