Stadsschouwburg Haarlem wordt op 30 september a.s. honderd jaar en nodigt andere jarigen uit om gezamenlijk hun verjaardag te vieren. Zij krijgen een feestelijk ontvangst en kaarten voor een ‘Bonte Gala Avond’, de jubileumvoorstelling met Erik van Muiswinkel, Brigitte Kaandorp, Veldhuis & Kemper, Jan J. Pieterse en Mylou Frencken. Iedereen die jarig is op 30 september kan zich tot 27 juli 2018 aanmelden voor deze speciale feestavond! Uit alle inzendingen worden 25 jarigen met een gast uitgenodigd om hun verjaardag te vieren op woensdag 26 september a.s.

30 september jarig?

Ben jij of ken je iemand die ook jarig is op 30 september en 20 jaar of ouder is, meld dit dan voor 27 juli 2018 aan via de website van de Stadsschouwburg. Uit alle aanmeldingen worden 25 gasten via loting geselecteerd. Deze jarigen worden samen met hun gast op woensdagavond 26 september 2018 voorafgaand aan de voorstelling feestelijk onthaald om gezamenlijk hun verjaardag te vieren. Begin augustus wordt contact opgenomen met alle aanmelders en bekend gemaakt welke 25 jarigen hebben gewonnen.

Meer informatie of aanmelden via www.theater-haarlem.nl/verjaardag

Bonte Gala Avond met bekende Haarlemse artiesten
Eind september, rond de officiële verjaardag van de Stadsschouwburg, trakteren de bekende Haarlemmers Erik van Muiswinkel, Brigitte Kaandorp, Veldhuis & Kemper, Jan J. Pieterse en Mylou Frencken het publiek op een Bonte Gala Avond. De unieke samenwerking van deze artiesten resulteert in een hilarisch programma van grootse allure, met zang, magie en polonaise. Patrick Stoof is dompteur van de avond. Voor meer informatie over ‘Bonte Gala Avond’, speeldata 23 t/m 28 september a.s., zie www.theater-haarlem.nl

30 september
Een ‘Bonte Gala Avond’, de jubileumvoorstelling met Erik van Muiswinkel, Brigitte Kaandorp, Veldhuis & Kemper, Jan J. Pieterse en Mylou Frencken.

100 jaar Stadsschouwburg Haarlem
100 jaar Stadsschouwburg Haarlem begon lang geleden met een anonieme brief van de Haarlemse ondernemer J.C. Krol, waarin hij de gemeente Haarlem een flinke som geld bood voor de bouw van een schouwburg. De ‘bonbonnière’ werd op 30 september 1918 feestelijke geopend met de opvoering van het toneelstuk De Heks van Haarlem, speciaal geschreven door Frederik van Eeden. De laatste verbouwing vond plaats vanaf 2003 en de Schouwburg werd in september 2008 heropend door prinses Máxima, waarna het speciaal voor de Stadsschouwburg door Ad de Bont geschreven stuk Batte in première ging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here