Iedereen heeft het over influencer marketing, maar wat is het en waar moet je op letten? Het Haarlemse marketingbureau 3sixtyfive deelt trends, cases en andere ontwikkelingen via hun nieuwe podcast. Wat zijn de trends, en hoe ga je er als merk mee om?

3sixtyfive Podcast

What’s Next in Influencer Marketing is een tweewekelijkse podcast. Iedere aflevering staat in het teken van een trend, case of andere interessante ontwikkeling. Per keer schuiven de meest uiteenlopende gasten aan, variërend van merken, platformen, influencers en andere interessante insiders. Zo staan de komende afleveringen thema’s als Fake, Esports, ROI, Squads, Homegrown influencers en B2B op de planning. De podcast wordt in eigen beheer geproduceerd.

Check hier alle ‘What’s Next in Influencer Marketing’:

3sixtyfive podcast
“Merken én influencers zoeken vaak nog de weg naar wat werkt en niet werkt.”

Doel

3sixtyfive wil met de podcast bijdragen aan de ondoorzichtige maar dynamische markt die naast veel ontwikkelingen tevens een grote diversiteit aan spelers, influencers en platformen kent. Oprichter John Meulemans over het initiatief: “De markt doet ons aan dit moment sterk denken aan de opkomst van social media. Er is sprake van een exploderende markt waar een continue vernieuwing plaatsvindt, en tegelijkertijd lijkt het soms nog wel het wilde westen. Merken én influencers zoeken vaak nog de weg naar wat werkt en niet werkt. Via deze manier hebben we een leuke manier gevonden om samen met gasten uit onze wereld duiding te geven, maar vooral te inspireren.”

Ben je benieuwd naar de What’s Next in Influencer Marketing podcast?Luister nu via Apple PodcastsSpotify en Google Podcasts

Ook gek op podcasts? Check elke week HB de Podcast.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here