Het Veerkwartier presenteert… 90’s hiphop avond. Voor het eerst organiseert Het Veerkwartier een hiphop dansfeest. De eerste editie zal je direct het gevoel geven alsof je 30 jaar terug in de tijd bent. Haal je Kangol hoedjes, gouden kettingen en baggy kleding uit de kast en dans mee op de grootste 90’s hits.

90's hiphop

Was de 90’s hiphop-era de gouden periode van muziek?

Men kan muziek uit de jaren 90, fluoriserende kleding, cassettebandjes en lp’s aan het plafond verwachten. Tevens zal er een graffiti spuiter aanwezig zijn die Het Veerkwartier op bijzondere wijze zal gaan spuiten. De rede dat er een graffiti spuiter komt is omdat Het Veerkwartier een standpunt wil gaan maken met haar paviljoen. In de jaren 80/90 werd graffiti gebruikt om een statement te maken en dat is precies wat er op 9 november ook zal gebeuren. Benieuwd hoe dat eruit komt te zien?

Wanneer?

Op 9 november organiseert Het Veerkwartier een hiphop feest. Waarom hiphop? Natuurlijk omdat de muziek tof is, maar voornamelijk omdat aan de basis van hiphop zelfexpressie, creativiteit, en de do-it-yourself-mentaliteit liggen. Hiphop is de cultuur van mixen en daar wordt niet alleen muziek mee bedoelt. Hergebruiken, eigen maken en vooral niet denken in het ‘normale’, iets wat Het Veerkwartier al vanaf het begin heeft gedaan. Tijd dus voor een hiphop feest dat alle kernwaarden van Het Veerkwartier samen brengt. Voor tickets en meer informatie, check de website.

Meer HB? Check hier het artikel over de halloween parade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here