It’s a 90’s party! Lekker swingen in thema bij Bison Bowling Haarlem

0
411

Bij Bison Bowling in Haarlem gaat elke derde vrijdag van de maand het dak eraf! Vrijdag 16 maart, 90’s Party van 20:00 tot middernacht.  Uiteraard kan je ook via www.bisonbowlinghaarlem.nl alvast een baan reserveren voor jou en je vrienden. 

90’s party

Op deze speciale thema avonden wordt er uitgepakt met de beste muziek, games en prijzen en vrijdag 16 maart kan je los op het beste en slechtste uit de 90’s. Vanaf etenstijd ben je welkom om met een heerlijk (grill) diner te starten. Vanaf 20.00 uur start het feest en kan je op de foto kan in je awesome 90’s outfit. Deze polaroid mag natuurlijk meenemen naar huis om boven je bed te hangen. Ondertussen staan dankzij DJ FlexyFrank de lekkerste 90’s tunes op, dus dat wordt meebrullen tijdens het bowlen. Ook kan je pinata knallen op de dansvloer en meespelen met een potje 90s Disco Bingo.

Bison Bowling

Magic bowlen

Vanaf 22.00 start het magic bowlen. Ook starten de andere games vanaf dit moment waarbij je mooie prijzen zoals shotjes en andere 90’s goodies kunt winnen! Gooi je een strike, dan mag je grabbelen en win je dikke prijzen. Om middernacht worden de best verklede bezoekers nog eens in de schijnwerpers gezet. Kortom, ook al kom je niet bowlen dan kan je wel mee feesten!

Bison Bowling

Preparty

Dit is je ideale preparty als je nog de stad in gaat of het perfecte feestje als je op tijd weer thuis wil zijn, want van 20:00 tot middernacht ben jij lekker bezig in plaats van op de bank te hangen. Entree is gratis, bowlingbanen zijn voor maximaal zeven personen te reserveren via www.bisonbowlinghaarlem.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here