Voor Haerlems Bodem zoeken we een nieuwe aanjager met een breed netwerk en een grote voorliefde voor de ontwikkeling van Haarlem. Voel jij een brandende ambitie en enthousiasme om in alle vrijheid met Haerlems Bodem aan slag te gaan? Ben jij ondernemend, creatief en een beetje gek? Dan zoeken we jou!

Wat is een aanjager?

De spil van online platform Haerlems Bodem en de daarbij horende ‘community’, dat is dé aanjager. Dankzij diens enthousiasme, sociale vaardigheden en deskundigheid neemt de aanjager betrokkenen mee in de wereld van Haerlems Bodem. De aanjager weet hoe je verbinding legt en kan samenwerkingen voor een lange termijn beklinken. Vanuit een plan wordt er actie ondernomen, geëvalueerd en bijgestuurd. De aanjager zet de koers, ziet kansen en durft daar invulling aan te geven.

Aanjager Haerlems Bodem - Vacature Haarlem
Heb jij het in je om echt iets groots te doen met Haerlems Bodem? Stuur dan je sollicitatie voor 25 december naar dennis@haerlemsbodem.nl.

Jouw rol

In de rol van aanjager druk jij jouw stempel op de organisatie en verbind je bestaande en nieuwe partners met ons regionaal publiek. Of het nu gaat om het (laten) maken van content, samenwerkingen vinden of kansen zien voor nieuwe projecten. Je krijgt alle vrijheid om zelf invulling te geven aan deze rol. Jouw creativiteit geeft je de mogelijkheden om de missie van Haerlems Bodem verder uit te dragen. Als aanjager kun je de slagingskans van acties beoordelen, weet je wie je voor welke taak in moet zetten of welke verbinding er gelegd moet worden. Je werkt samen met de hoofdredacteur van Haerlems Bodem. Deze stuurt de vrijwillige redactie (+/- 15 personen) aan en zorgt voor de redactionele invulling. Daarnaast ben je de contactpersoon richting HB producties: de contentproductiekant van Haerlems Bodem. Je geeft invulling aan aan te vragen subsidieregelingen en legt contact met potentiële partners.

Aanjager van Haerlems Bodem - Vacature Haarlem
Durf jij jouw stempel te drukken op Haarlem? Stuur dan je sollicitatie voor 25 december naar dennis@haerlemsbodem.nl.
Haerlems Bodem

Haerlems Bodem is een van de grootste online mediaplatforms binnen Haarlem en omgeving. Door middel van unieke content, projecten en samenwerkingen maken we van Haarlem een nog sterker verbonden stad. Haerlems Bodem is onderdeel van Stichting Haerlems Media Revolutie (H.A.M.E.R) en de rol van aanjager valt direct onder het bestuur van de stichting. Haerlems Bodem bestaat sinds 2012 en heeft een sterke en toegewijde fanbase. We werken samen met instellingen als Patronaat, Philharmonie en Frans Hals Museum. Zijn contentmakers voor o.a. Jopen Bier, de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Hogeschool Inholland en gemeente Haarlem. Daarbij partner van evenementen als Parksessies, Bevrijdingspop en de Honkbalweek. Er is ruimte voor kunst, cultuur, lifestyle, politiek, sociale cohesie, uitgaan, muziek en ondernemen.

Aanjager van Haerlems Bodem - Vacature Haarlem
Heb jij liefde voor Haarlem, lifestyle, kunst, cultuur en muziek? Stuur dan je sollicitatie voor 25 december naar dennis@haerlemsbodem.nl.

Aanjager van Haerlems Bodem

Heb jij een ondernemend karakter en zie je kansen om met Haerlems Bodem aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht de perfecte kandidaat!

Heb jij …
 • Een ondernemend, zelfstandig, enthousiast en creatief karakter
 • Kennis van online & social media en de inzet content
 • 8 – 16 uur per week de tijd 
 • Ideeën over hoe Haarlem anders, beter, gekker, mooier en gaver kan 
 • Vaardigheden als WordPress, Fotografie, Videografie, Adobe Photoshop (niet noodzakelijk, wel een pré)
Dan bieden wij…
 • Ruimte om je een eigen invulling te geven aan een bestaande en bekende organisatie
 • Een vrijwillige functie met oog op meer (meer informatie op aanvraag)
 • De mogelijkheid om jouw (professionele) netwerk binnen de regio te vergroten
 • In contact komen met andere toonaangevende personen van Haarlem en omstreken
 • Werken met een jonge en dynamische organisatie
 • De toon zetten binnen het Haarlemse Medialandschap

Ben jij de aanjager die we zoeken? Stuur dan voor 25 december je reactie o.v.v. ‘Aanjager Gezocht’ naar dennis@haerlemsbodem.nl.


1 COMMENT

 1. Hi Dennis,

  Betreft; vacature “Aanjager gezocht”
  via mijn zusje werd ik geattendeerd op deze vacature en heb deze met interesse gelezen. Echter vind ik het ingewikkeld om mijzelf in een brief voor te stellen en mijn levenslange ervaring of velerlei gebied te verwoorden. Een CV heb ik al lang niet meer gemaakt en zou ook waarschijnlijk pagina’s beslaan met irrelevante informatie. Graag kom ik een keer spontaan langs om tijdens een kopje koffie uit te leggen waarom ik wellicht dé geschikte kandidaat ben voor deze functie. Ik hoop spoedig van je te horen. Met vriendelijke groet Emmy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here