Het duurt nog even maar in het tweede weekend van september barst het Haarlem Cultuur Festival weer los. De opening van het culturele seizoen én het valt samen met de Open Monumentendagen. Muzikanten, exposanten, theatergroepen en anderen die actief zijn in de Haarlemse culturele sector kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deelname aan het Haarlem Cultuur Festival 2017. Ook locaties die activiteiten willen huisvesten zijn van harte welkom.

Tijdens het festival laat de stad zich van haar meest culturele kant zien. De grote culturele instellingen verzorgen in eigen huis een uitdagend programma met onder andere muziek, theater, beeldende kunst, dans, literatuur en film. Haarlemse (amateur)verenigingen, bandjes, singer-songwriters, kunstenaars en alle anderen die cultureel actief zijn worden uitgenodigd om aan te haken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Zo ontstaat gezamenlijk een bruisend festival dat jaarlijks circa 27.000 bezoekers trekt. Het Haarlem Cultuur Festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 en zondag 10 september.

Iedereen die wil deelnemen kan zijn of haar activiteiten tot 14 juli aanmelden bij het Haarlem Cultuur Festival. Het festival werkt volgens het zwaan-kleef-aan-principe: je organiseert en financiert je activiteit(en) zelf, regelt zelf een locatie en meld je aan via de website. De organisatie zorgt dan voor opname in het programma en de gezamenlijke publiciteitscampagne. Als je graag wilt optreden maar het lastig vindt om een locatie te vinden of vice versa kun je een oproep plaatsen via de website en wie weet vind je een match! Bezoek de website ook voor meer informatie.

Haarlem Cultuur Festival is een initiatief van Toneelschuur & Filmschuur, Stadsschouwburg & Philharmonie, Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem, Hart, Dolhuys, Patronaat en Teylers museum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here