Ajuma gaat verhuizen! Zuidstrand wordt Noordstrand…

0
992

Strandpaviljoen Ajuma gaat verhuizen van het zuidstrand naar het noordstrand van Zandvoort. Per 15 maart 2018 zal Ajuma zijn deuren openen aan de Boulevard Barnaart 24 in Zandvoort (de voormalige plek van Captain Cod). De sfeer en mogelijkheden blijven hetzelfde, de toegankelijkheid en bereikbaarheid van dit strandpaviljoen worden sterk verbeterd. Bekijk de video!

Ajuma gaat verhuizen!

Ajuma zelf blijft onveranderd. Een verborgen parel: de ‘beach hideaway’, maar dan aan de noordzijde van Zandvoort. Door de betere bereikbaarheid en de parkeerplekken voor de deur, wordt het voor iedereen makkelijker om te komen genieten van de sfeer. Het paviljoen, de uitstraling en het Aziatische eten blijven hetzelfde en daarnaast zal de styling van het paviljoen in 2018 verzorgd worden in samenwerking met VTwonen.

Ajuma gaat verhuizen!

Beach Office & Summer Festival

Ook Ajuma 2.0, de ‘VT beach office’ verhuist mee. Deze locatie is speciaal ingericht voor evenementen zoals private diners en bruiloften. Daarnaast heeft de ‘VT beach office’ een extra functie en geeft het ruimte aan ongeveer 30 flexwerkplekken en vergaderruimte. Een strandpaviljoen, evenementenlocatie, werkplek én de vaste locatie van het Ajuma Summer Festival, waarvan de 4e editie dit jaar op 28 juli 2018 wordt gehouden. De perfecte combinatie van muziek, strand en lekker eten! Check hier de aftermovie van het Ajuma Summer Festival 2017:

Wil je op de hoogte worden gehouden van de verhuizing en de officiële opening? Bezoek onze ajuma.nl of volg de Facebook.

Video door: Haerlems Bodem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here