De perfecte combinatie van muziek, strand en lekker eten! Strandpaviljoen Ajuma presenteert op zaterdag 28 juli Ajuma Summer Festival 2018. Dit op de vernieuwde locatie op het noordstrand van Zandvoort.

Music meets Beachlife!’

Na een succesvolle derde editie in 2017 is Ajuma Summer Festival terug! Music meets Beachlife’. Inderdaad, lekker dansen met je blote voeten in het warme zand. Stap uit de dagelijkse routine en laat je onderdompelen in de ‘beach hideaway experience’. Ontsnap aan de hectiek van het leven en krijg het gevoel dat de wereld even stopt met draaien. Ajuma Summer Festival 2018 neemt je een dag mee op wereldreis langs tal van internationale live artiesten en dj’s, waar al je zintuigen geprikkeld worden. Onlangs verhuisde strandpaviljoen Ajuma van het Zuid- naar het Noordstrand:

Ajuma Summer Festival 2018

Begin de dag met een heerlijke yoga sessie op het strand. Wanneer je onder de gelukbrengende Japanse Torii naar binnen gaat, wordt je ondergedompeld in de Aziatische sferen, inclusief het eten. De foodcorner is een reis door Azië met gerechten uit Japan, noord-India en Thailand; aangevuld met zorgvuldig gekozen bubbels en wijnen van de SOMMOS sommeliers en een Gin Tonic bar verzorgd door Damrak. Omdat we graag samen met onze lezers een mooi feestje op het strand willen vierenhebben een Speciale Acite met Ajuma Summer FEstival opgezet:

Speciale actie voor Haerlems Bodem volgers:
Krijg €5,- korting op jouw Ajuma Summer Festival 2018 kaartje.
In plaats van €20,- betaal je met de promo code:
HBASF18, slechts €15,-!
Ticketshttp://bit.ly/AjumaFestivalTickets2018

Line-up
De muzikale line-up van het Ajuma Summer Festival 2018 is een mix van fijne soul-pop met frisse, eigentijdse dansbare klanken. Op 28 juli check je live Steffen Morrison, Kris Berry, Kauw en Luka, daarbij verzorgen de DJ’s Moods, Manolo Mendez, Pitch controller mitch en Drifter Soundsystem de beste beats voor je. Check de video:

Een bericht gedeeld door AJUMA (@ajumabeach) op

Ajuma Summer Festival 2018 | Zaterdag 28 Juli | 12:00 – 23:00 | Facebook Event | Boulevard Barnaart 24 | Zandvoort

Speciale actie voor Haerlems Bodem volgers:
Krijg €5,- korting op jouw Ajuma Summer Festival 2018 kaartje.
In plaats van €20,- betaal je met de promo code:
HBASF18, slechts €15,-!
Ticketshttp://bit.ly/AjumaFestivalTickets2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here