De perfecte combinatie van muziek, strand en lekker eten! Strandpaviljoen Ajuma presenteert op zaterdag 29 juli, in samenwerking met Soepermarkt, het bijzondere Ajuma Summer Festival 2017 op het zuidstrand van Zandvoort.

Na een succesvolle tweede editie in 2016 (check de aftermovie hieronder) is het Ajuma Summer Festival terug. Een vernieuwend festival waarbij muziek meets ‘beach life’. Inderdaad, dansen met je blote voeten in het warme zand. En er is meer…

Stap uit de dagelijkse routine en laat je onderdompelen in een heuse ‘beach hideaway experience’. Ontsnap aan de hectiek van het leven en krijg het gevoel dat de wereld even stopt met draaien. Ajuma Summer Festival neemt je een dag mee op wereldreis langs tal van internationale live artiesten en dj’s, waar al je zintuigen geprikkeld worden.

Ajuma Summerfestival 2017

Over het concept valt niet te twisten. Een podium voor (aankomend) muzikaal talent met een soulvolle inslag. En een strand waar je terecht kan voor een early yoga sessie, massage of Stand Up Paddling (SUP) workshops. Van singer-songwriter naar soulvolle elektronische muziek. Van huisgemaakte gemaakte pakora tot pad thai. Van rust naar inspiratie en energie.

Ajuma Summer Festival: een combinatie van livemuziek, just Asian food, eigenzinnige wijnen, cocktails en ‘beach life’. Ontsnap de drukte en droom jezelf dansend op een onbewoond eiland met livemuziek, yoga, surf en geweldig Aziatisch eten. Dat is de Ajuma ‘beach hideaway experience’. Dat is ons festival!

Muzikale line-up

LIVE: Jeangu Macrooy, Ivar, Lilith Merlot, Liz Aku (België)

DJ: Duke High (Rhythm International), Mr.Leenknecht (Worldwide Festival / BE), Leezy World Peace (Patronaat / Grasnaposky), Rogier Oostlander (Rush Hour), Manolo Mendez (Reborn / Funksoulbrother)

Tickets zijn inclusief welkomst Gin&Tonic voor 17.00 uur. Pre-sale tickets zijn nu verkrijgbaar via www.ajuma.nl/summerfestival.

Ajuma Summer Festival | 29 juli 2017 | Zuidstrand 2, Zandvoort | 10:00 – 22:00 uur
 | 20 of 35 euro | www.ajuma.nl/summerfestival/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here