Het festivalseizoen is geopend en elk weekend is er wel een feestje waar je los kan op stampende beats. Maar wat nou als je niet zo van de massa houdt, niet van zweterige tieners die een konijnendansje tegen je aan doen of op pillen trippende huismoeders die ook weer eens een dagje los mogen. Wat nou als je wilt genieten. Genieten van goede muziek en fijn eten in een omgeving waardoor je de tijd even vergeet. Zin om weg te dromen en te landen in een andere wereld? Lees dan verder… Haerlems Bodem heeft dé tip van deze zomer voor je: Ajuma Summer Festival. 

Ajuma Summer Festival
Op zaterdag 25 juli presenteert strandpavilioen Ajuma haar eerste festival op het Zuidstrand van Zandvoort: Ajuma Summer FestivalAjuma is echt wat je kan noemen een ‘Beach Hideaway’, waar je het gevoel krijgt dat de wereld even stopt met draaien om aan de hectiek van het leven te ontsnappen. De locatie is dan ook niet tussen andere strandtenten, toeristen of andere cliche strandaspecten in. Ajuma ligt een beetje verscholen en dat is maar goed ook. De kroonjuwelen liggen immers ook niet voor het grijpen. Het is juist tof om iets meer moeite te moeten doen. De beloning is hierdoor des te groter. Dat beloven we.

Aanloop
In de aanloop naar Ajuma Summer Festival organiseert Ajuma maandelijkse ‘Jam’ Sessions. Met de vaste muzikanten van de Zwazi Soul Soup band voor een fijne dosis Funk, Soul & R’n’B. Soulful summer vibes op het strand! De band wordt afwisseld door de sound van vaste Summer Session dj en voormalig Soep Op Zondag dj Moes. Verwacht heerlijk beats, groove, disco, funk, soul en afro/world in the mix. Deze Summer Sessions zijn gratis. Kennis maken met de sfeer Ajuma, kan onder andere nog op 14 juni. Voor meer informatie check de Facebook van Ajuma.

 

ajuma


Prikkel je zintuigen
Ajuma neemt je tijdens Ajuma Summer Festival mee op reis langs tal van live artiesten en DJ’s, waarbij al je zintuigen geprikkeld gaan worden. Van een Early Yoga sessie naar een geweldige dans ervaring. De line-up van Ajuma Summer Festival is neergezet door Soepermarkt. Bekend van artiesten als Gosto, BRUUT! en Benny Sings. Verwacht hierdoor artiesten van hoge kwaliteit. Van singer-songwriter naar soulvolle elektronische muziek. Allemaal secuur op elkaar afgestemd. Van rust naar energie. Droom daarbij van een hoogwaardige Aziatische keuken, eigenzinnige wijnen, cocktails, weergaloze (live-) muziek en het warme zand onder je blote voeten. Waan je even weg uit de drukte van de boulevards van Zandvoort en Bloemendaal. Waan je in een omgeving waar je er echt even uit bent.

 

ajuma-summerfestival-haerlems-bodem-small

 

Line-up & Tickets
De line-up is avontuurlijk met de diversiteit van acts als GOSTO (soul/pop/elektronica), Fridolijn (dromerige folk/jazz) en Feiertag (house). Over smaak valt niet te twisten met dj’s als Phil Horneman, al jaren voorloper en ontdekker van fijne soul, funk, disco, dj Guzz, de leukste dj met soul, reaggae en R&B op vinyl en Mike van Loon en Roberto Da Vinci, kenners van de fijnste house platen van toen en nu.

AJUMA SUMMER FESTIVAL | ZAT. 25 JULI | 10:30 – 22:00 | €10,-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here