Het Alleen maar leuke mensen-feest is het anticoncept feest zonder hokjes waar bij iedere editie weer verrassend en grenzeloos zinnenprikkelend wordt uitgepakt. Na eerdere succesvolle feestjes in de Lichtfabriek en Club Stalker verhuist deze keer het hele circus, op 20 januari 2018, naar het Patronaat voor een bijzonder fijne editie van dit spektakel.

Alleen maar leuke mensen-feest

Het Alleen maar leuke mensen-feest is voor mensen met een relaxte attitude die zin hebben in een ouderwets mooi feest. Geen gezeur van dat je 30, 40 of 50 moet zijn en geen rare toestanden aan de deur omdat je sneakers draagt of niet. ‘Whatever.’ Gewoon voor mensen die weer eens een mooie avond uit willen en willen worden verwend. “Als gast ben je aandeelhouder van het feest en het dividend is het spektakel dat die avond wordt uitgekeerd”, aldus organisator Gerard Paul Haga. Aan het spektakel wordt dan ook veel aandacht besteed. “Mensen zullen zich weer verbazen als ze de zaal binnenkomen.” Spectaculaire visuals, performers, een mooie Gin & Tonic-bar, bubbels en natuurlijk topmuziek moeten daar voor zorgen.

Alleen maar leuke mensen-feest

Oude club

De sfeer van Alleen maar leuke mensen-feest moet doen denken aan de oude clubs zoals RoXY, IT en beruchte MTC-feesten. Uitgaan met hoofdletters. Haga: “Mensen moeten na afloop zeggen, wow, dit was weer leuk!” Bizarre, surrealistische performers van SuperWow Creative Agency moeten daarvoor zorgen. Deze performance-crew onder leiding van Pietra Ligura, de vrouw van Nederlandse party-goeroe Ted Langenbach, werkte onder andere voor Studio Roosegaarde, Citizen M, Milkshake Festival, G-Star e.d. De aankleding, performers en uiteraard de bijpassende line-up moeten deze editie van het Alleen maar leuke mensen-feest tot een onvergetelijke maken.

“For the love of Music, for the love of Dance” 

Alleen maar leuke mensen-feest

Line-up

Met Disco Dolly Soundsystem, Diggy Doug en Pablo Discobar Soundsystem gaat de organisatie terug naar de oude disco. Denk hierbij aan de sound van Studio 54 , The Loft en the Paradise Garage.  Daarbij hebben ze niemand minder dan de legendarische “godfather van de house” en RoXY-icoon Eddy de Clercq weten te strikken. Eddy De Clercq, bijgenaamd EDC, is een Vlaams-Nederlands diskjockey-producer die algemeen beschouwd wordt als een van de pioniers van de Nederlandse house/dance-cultuur. Een mooie combi van jong en oud met de sound van vroeger al dan niet in een modern jasje.

“Mixing really old shit with a modern sound of disco and house!”

Alleen maar leuke mensen-feest

Lobster-diner & Tickets

Wil je de avond helemaal leuk laten beginnen? Dan is er in de Louisiana Lobstershack een speciaal “Alleen Maar leuke Lobsters”-diner. Alleen op reservering via thelouisiana.nl o.v.v. Alleen Maar leuke Mensen-feest en enkel geldig op vertoon van een geldig entree bewijs. Early-bird Leuke-tickets zijn er zolang de voorraad strekt à € 20,- en gewone Leuke-tickets kosten € 25,-. Ook is er weer het legendarische Super Leuke VIP-pakket à € 500,-, maar dan kan je wel met 20 man naar binnen, krijg je een Gin & Tonic per persoon en 4 flessen bubbels.

Alleen maar leuke mensen-feest | Zaterdag 20 januari 2018 | Patronaat | Tickets | Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here