Zondag 16 december a.s. vindt in Kunst centrum Haarlem een openbaar interview plaats met de fotografen Arthur Martin en Martijn van de Griendt. Het interview start om 15.00 uur en is gratis toegankelijk. Interviewer Marina Raymakers stelt vragen over o.a. werk en werkwijze. Het interview is ter gelegenheid van de expositie Allemaal foto’s.

Martijn van de Griendt

Allemaal foto’s

Het werk van beide fotografen wordt meestal in een stedelijke omgeving gemaakt. Arthur Martin fotografeert gebouwen en speelt met licht. Martijn van de Griendt (headerfoto) legt de jeugdcultuur vast. Hoe gaan ze te werk? Waarom doen ze wat ze doen? Het aanwezig publiek kan ook vragen stellen. Naast werken van Arthur Martin en Martijn van de Griendt zijn in Allemaal foto’s werken te zien van Rob van Bruggen, Tessa Posthuma de Boer, Jan Theun van Rees, Jack Burger, Angele Etoundi Essamba en Jesaja Hizkia. De expositie geeft een actueel beeld van documentaire fotografie en kunstzinnige beelden.

Arthur Martin

KCH
Kunst centrum Haarlem
is al bijna 50 jaar dé kunstuitleen in de regio Kennemerland. De collectie bestaat uit meer dan 6000 kunstwerken. In november lanceerde het kunstcentrum de campagne Maak je huis uniek waarin de voordelen van het lenen van ‘echte’ kunst op een rijtje zijn gezet. Zo is het mogelijk om werken uit Allemaal foto’s tegen een aantrekkelijk tarief te lenen. 
Naast de kunstuitleen en verkoop van design presenteert Kunst centrum Haarlem regelmatig exposities en organiseert daarbij bijeenkomsten waarin kunstenaars over hun werk vertellen.

Kunst centrum Haarlem is te vinden aan de Gedempte Oude Gracht 117-12.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here