Na twee jaar geleden een uitverkochte zaal te hebben is An Other Passion dit jaar terug met een nieuwe muzikale versie van het Paasverhaal. Samen met honderd andere deelnemers kun je weer meedoen aan deze ‘scratch-musical’; een voorstelling die amateurzangers en -spelers in één dag instuderen en uitvoeren.

An Other Passion 2018

The Passion is al jaren bekend in Nederland. Voor de vierde keer werd er twee jaar geleden een eigen musicalversie, An Other Passion, van gespeeld, met groot succes. Zaterdag 31 maart is er de nieuwe versie van dit jaar, compleet met het Paasverhaal, mooie Nederlandstalige popsongs en spel in een groots decor voor een volle zaal. De liedjes die worden gezongen komen dit keer van Wende Snijders, De Dijk, Herman van Veen, de 3J’s, de musical Soldaat van Oranje en Jesus Christ Superstar. Ook voor kinderen is het leuk! Alle kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich aanmelden en een plek krijgen in de musical.

An Other Passion

Info

Lees je dit nu en denk je: ik moet hier echt bij zijn! Doe dan zondag 4 februari auditie! Diezelfde avond om 19:00 is er een informatieavond waar ook het materiaal wordt uitgedeeld. Deelname aan de musical kost voor jongeren en kinderen onder de achttien 7,50, en normale tickets 12,50. Kijk op www.verhalenhuishaarlem.nl voor meer informatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here