Droom je van een Oscar of ben je gewoon heel handig met een iPad en vind je het leuk om een eigen film te maken? Kom dan naar een van de twee workshops Animatiefilm maken in de bieb. Deze workshop is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Animatiefilm Bieb
Photo by Jakob Owens on Unsplash

Stop-motion: animatiefilm in de Bieb

Tijdens deze workshop ga je een stop-motion animatiefilm maken met een filmcoach. Dit doe je door een heleboel foto’s te maken. Als je alle foto’s achter elkaar plakt, krijg je een korte animatiefilm. Hier moet je natuurlijk wel eerst goed over nadenken. Eerst moet je een actie bedenken om te filmen. In een groepje bedenk je waar je het over wilt hebben. Daarna maak je met allerlei materialen zoals klei, lego en papier een verhaal. Hier maak je foto’s van en tadaa: je eigen animatiefilm is af. Het resultaat van jouw stop-motion animatiefilm krijg je natuurlijk mee naar huis. Kom ook en wie weet begint jouw filmcarrière bij de Bibliotheek.

Wanneer?

Je bent van harte welkom op woensdag 14 of 21 augustus van 15:30 tot 17:00 uur. De workshops voor kinderen van 8 t/m 12 jaar vinden beiden plaats in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De toegangsprijs bedraagt € 5,-. Reserveer je kaartje via bibliotheekzuidkennemerland.

Woensdag 14 & 21 augustus  | 15:30 – 17:00 uur  | € 5,-
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem

Meer Haerlems Bodem? Lees hier het opiniestuk over de kadeschommel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here