Zondag is het Moederdag. Openluchttheater Caprera organiseert op deze dag speciaal voor alle moeders, oma’s en (klein)kinderen de muzikale kindervoorstelling  ́Apennoten: zoveel kleuren. In deze vrolijke voorstelling wordt muziek gespeeld, gezongen en gedanst, en alle bezoekers mogen zelf meedoen.

́Apennoten: zoveel kleuren

In ‘Apennoten : zoveel kleuren’ komen de bekendste en leukste liedjes uit het tv programma Apennoten voorbij. Deze nummers worden in een kleine bezetting gespeeld met keyboard en gitaar, bas of ukelele. En het leuke is: de kinderen kunnen zelf met élk liedje meedoen, bijvoorbeeld door mee te zingen of te dansen. Hierdoor is Zoveel Kleuren een zeer interactieve voorstelling waarbij de kleine supersterren in spé zich veilig en op hun gemak voelen. En waarbij een feestje gegarandeerd is!

Het team van Apennoten bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma tevens op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin.

Voorstelling: Apennoten: zoveel kleuren (2+) Datum: zondag 12 mei (Moederdag) Tijd: 11.00 uur en 13.00 uur. Meer informatie: caprera.nu.

Meer Haerlems Bodem? Check hier het fotoverslag van Bevrijdingspop 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here