Rapformaties Ugly Heroes & Barrel Brothers ft. Apollo Brown zullen op woensdag 10 september een exclusieve show geven in het Patronaat. Deze show wordt uiteraard georganiseerd door Harde Pappies en betekent ruim 2 uur harde en heerlijke Hip Hop. De show zal zowel een beatset van Apollo Brown bevatten, als optredens van de beide groepen met Apollo achter de 1’s & 2’s.

Barrel Brothers.
De formative Barrel Brothers bestaat uit rappers Skyzoo & Torae. Zij touren om hun gelijknamige album te promoten. Apollo Brown heeft hieraan meegewerkt als producer, waardoor er een klik ontstaan is. Apollo’s eigen groep Ugly Heroes komt dan natuurlijk ook mee.

Het album Barrel Brothers is een all out Hip-Hop plaat met Skyzoo en Torae in topvorm die elkaar door onderlinge competitie nog beter maken. De gelegenheidsbroers worden bijgestaan door onder andere Sean Price, Sha Stimuli, Guilty Simpson, Livin Proof en Blu! De beats zijn van Apollo Brown, Khrysis, Illmind, Black Milk en Oh No.

 
Barrel-Brothers

Ugly Heroes.
De groep Ugly Heroes, bestaande uit Apollo Brown, Red Pill en Verbal Kent, heeft in 2013 het album “Ugly Heroes” uitgebracht. Apollo Brown heeft op deze plaat de gehele productie voor zijn rekening genomen, terwijl Red Pill en Verbal Kent de beats voorzien van vocalen.

Tickets voor de show van Apollo Brown, Barrel Brothers & Ugly Heroes kosten 13 euro in de voorverkop en 15 euro aan de deur. Het concert begin om 20:30. Kaartjes kun je binnenkort bestelen via deze link. Meer informatie is te vinden op Harde Pappies www.hardepappies.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here