Sinds begin maart is Zandvoort een nieuwe Beachclub rijker. In het Beachhouse Hotel opent dit nieuwe boutique hotel een beachclub geheel in de stijl uit de tijd van Brigitte Bardot en Marilyn Monroe. De beachclub werd tijdens een pre-opening voor het eerst ingezet als evenementenlocatie. Het bedrijf Booking.com gebruikte de karakteristieke clubruimte voor een besloten relatiefeest.  

Bootbar

De ontwerpers van de beachclub hebben een houten oldtimerboot gebruikt en verbouwd tot bar. De boot van het merk Riva Aquarama vormt een barblad van ruim 10 meter lang. Deze eyecatcher zorgt ervoor dat bezoekers zich in een Monaco jetset-omgeving wanen uit de jaren zestig en zeventig. Naast de bar kenmerkt de club zich door een open karakter. Oude toogramen uit het PEN-gebouw uit Bloemendaal zijn hergebruikt en zorgen voor een karakteristieke sfeer. Deze grote ramen kunnen ook open, handig voor de zomer. Er is direct uitzicht op zee en strand waardoor de strandbeleving voor de gasten tot in de beachclub voelbaar is.

De beachclub kan worden gebruikt als evenementenlocatie en als vergaderruimte voor het zakelijke segment. Ook kan de club dienen als decor voor besloten diners, een pop-up restaurant en als trouwlocatie. Alles kan gecombineerd worden met hotelovernachtingen in het Beachhouse Hotel. De beachclub wordt later dit jaar door een speciale gast officieel geopend.

Aquarama Beachclub

 

Aquarama Beachclub Unieke ligging

Beachhouse Hotel ligt aan de noordkant van de badplaats tegenover het circuit.  Zon-, zee-, en strandliefhebbers hebben vanuit het hotel direct toegang tot het strand. Het boutique hotel heeft 26 hotelkamers, waaronder vier guitige hoekappartementen met pantry. Deze zijn geschikt voor kort en lang verblijf. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Door de ligging van het hotel is er ook vanuit de kamers een uitzicht over de zee, de duinen en de kustlijn. De hotelkamers aan zee hebben Franse balkons met openslaande deuren.

Aquarama Beachclub

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here