Kinderen voor Kinderen is populairder dan ooit. Youtubefilmpjes worden miljoenen keren bekeken en ze spelen voor uitverkochte zalen door heel het land. Wil jij ook bij Kinderen voor Kinderen? Doe dan eerst een auditietraining voor Kinderen voor Kinderen.

Auditietrainingen Kinderen

Auditietraining voor Kinderen voor Kinderen

Met meer dan duizend kinderen die jaarlijks mee willen doen met Kinderen voor Kinderen, is het een flinke klus voor de organisatie om de juiste kinderen te selecteren. Daarom organiseert de Musical4daagse nu auditietraining voor Kinderen voor Kinderen. Tijdens de auditietraining zullen de docenten werken aan verschillende onderdelen die jij nodig hebt tijdens de auditie. Zij zullen de dag gezamenlijk beginnen met een zang en dans warming-up. Hierna wordt een kleine choreografie aangeleerd. Hier zullen ze coachen op het tempo van het aanleren, energie, uitstraling en natuurlijk plezier. Daarna gaan zij zingen. Zang is een van de belangrijkste disciplines voor deze auditie. Er wordt gewerkt met het opgegeven auditienummer. Ook gaan ze aan de slag met ritme, muzikaliteit, zangtechniek en beleving. Wat tijdens deze dag niet mag ontbreken is, net als bij de Musical4daagse, plezier hebben en het opbouwen van zelfvertrouwen. Dat is het allerbelangrijkste tijdens de auditie.

Wie zoeken zij?

De docenten van de Musical4daagse, inmiddels een bekend begrip in Haarlem, krijgen regelmatig de vraag of zij ook kinderen coachen voor de audities van KvK. De Musical4daagse werkt met kinderen vanaf 6 tot 12 jaar, in vier dagen naar een musical toe in De Stadsschouwburg in Haarlem, waar ze ook repeteren. De discipline die daarvoor nodig is, wakkert de droom van het auditie doen bij KvK alleen maar aan bij de kinderen.

Waar en wanneer?

Data: 20 oktober, 25 oktober, 27 oktober & 3 november. Locatie: Energieplein 2, Haarlem.
Meer informatie: musical4daagse.nl

Meer HB? Check hier het artikel over de Patronaat Bowling Club.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here