Straatvoetbaltournooi Ballin is back! Op woensdag 25 juli vanaf 12.00 bij het Johan Cruyf court in Haarlem Oost. Binnen drie jaar heeft het tournooi zich van klein straatvoetbaltoernooi naar wijkproject ontwikkeld. Dit jaar wordt Ballin’18 georganiseerd door The Next generation in samenwerking met Triple Threat, Sportsupport en Sportieve buren.

Ballin
Winnaars van Ballin’ 2017

The Next generation
The Next generation zijn jongeren die een opleiding volgen aan de hand van de Triple Threat methodiek. Deze opleiding zorgt ervoor dat de geselecteerde jongeren ‘becoming a role model’ voor de buurt zullen worden. De motivatie van de jongeren zelf is opmerkelijk. Waar veel organisaties met hun handen in het haar zitten om te kunnen bedenken hoe ze deze jongeren, met name die van veertien jaar en ouder, het beste kunnen bereiken, lopen jongeren bij Triple Threat de deur plat.

Ballin

Ballin’

Bij Ballin’18 draait het allemaal om voetballen! Het tournooi is voor iedereen vanaf 12 jaar en er zijn twee klasses: 12 t/m 15 en 16+. Kinderen onder de 12 jaar hoeven niet teleurgesteld zijn. Er zijn toffe activiteiten rondom het voetbaltoernooi. Dit jaar worden er naast het toernooi ook randactiviteiten aangeboden voor jong en oud. Kom in beweging met de shooting target, waterslide (estafette) en stormbaan. Bij een toernooi hoort natuurlijk een prijs bij, de winnaars krijgen het spel FIFA’19, een beker en medailles. Voor de volwassenen/ouderen/ouders zijn er ook toffe activiteiten waarbij je op een leuke wijze in beweging komt! Dus boeken weg, sportoutfits aan. De zomer gaat beginnen!

Ballin x Thriple Threat Voetbaltournooi | woensdag 25 juli om 12:00 uur | Meld je aan voor het voetbaltoernooi voordat het vol raakt via onderstaande mail | VOL=VOL| Info@triplethreat.nl | www.facebook.com/Ballinevenement/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here