Een nieuwe baan zoeken is niet het leukste klusje dat er bestaat. Uren scrollen door eindeloze rijen vacatures bij bedrijven die je niet of nauwelijks kent. Of waar je elke dag een uur eerder voor op moet staan om gefrustreerd het OV of de file te trotseren. Gelukkig begrijpt Haerlems Bodem dit en hebben we een oplossing voor dit probleem bedacht.

Sinds begin juli kun je als werkzoekende terecht op Bodemwerk. Deze spiksplinternieuwe vacature-site biedt je een mooi overzicht van diverse uitdagende, creatieve, inspirerende en 100% Haarlemse vacatures. Dat betekent: bedrijven die je kent en die vrijwel altijd met maximaal een kwartiertje fietsen bereikbaar zijn. Dat is meteen lekker lokaal en duurzaam. En het is ook een stuk makkelijker want je hoeft geen profiel aan te maken of in te loggen. Zie je een vacature die je interessant lijkt, dan druk je op de knop en kan je direct een mail sturen met je cv en motivatiebrief. 

Investeren in groei

Gelukkig liggen in Haarlem de banen voor het opscheppen. De eerste vacatures die het nieuwe platform wisten te vinden kwamen van bedrijven die vrijwel iedere Haarlemmer kent zoals The Wolfhound, Patronaat, Bar Boef en Certin (onderdeel van 2Contact). Momenteel zien we dat vooral de horeca zit te springen om nieuw personeel. Logisch natuurlijk. Maar ook andere bedrijven durven langzaamaan weer te investeren in groei. We weten zeker dat het aanbod de komende maanden dus enorm zal groeien en steeds diverser zal worden.

Horecamedewerkers gezocht!!

De juiste mensen

Ook ondernemers gaan erg blij zijn met Bodemwerk. Zij kunnen namelijk voor een klein bedrag per maand hun vacature plaatsen. Om te zorgen dat elke vacature maximale aandacht krijgt, plaatsen we nooit meer dan 50 vacatures tegelijk. En omdat zowel de ondernemers die de vacatures plaatsen, als de mensen die Haerlems Bodem al jarenlang trouw volgen, zich allemaal in een gebied van ongeveer acht vierkante kilometer bevinden, is de kans veel groter dat zo’n vacature gezien wordt door de juiste mensen. 

Ben je op zoek naar een baan of gewoon nieuwsgierig geworden? Ben je ondernemer en wil je een vacature plaatsen? Neem dan direct een kijkje op Bodemwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here