Geen lammetjesdag dus gaan we BANKLAMMEN

0
614

Zondag 12 april is het Pasen. Het perfecte moment om de lente in te luiden en met elkaar te proosten. Helaas vieren Haarlemmers het dit jaar niet in de lokale kroegen. Gelukkig is hier een passende oplossing voor gevonden. Op eerste Paasdag is er BANKLAMMEN; de online kroegentocht voor thuisblijvers. 

Wat is Banklammen?

Met dit toffe initiatief geven wij de lokale kroegen, bierbrouwers, delicatessen winkeliers een steuntje in de rug. De gehele opbrengst van de samengestelde box gaat naar hen. #supportyourlocal  Het is een lentebier-pakket, speciaal samengesteld voor een kroegentocht in huis. Aan alles is gedacht; een ‘huis-tuin-en-kroegentocht plattegrond’, gezellige drankspelletjes en leuke face-time opdrachten voor een online borrel met vrienden & familie. Verder organiseren we een online pubquiz in jouw favo kroeg waar jij online aanwezig kunt zijn, met achter de bar een bekend kroeggezicht. Het pakket bevat overigens niet alleen biertjes en leuke opdrachten, maar ook overheerlijke bites. 

Wie doen er mee?

Aan dit initiatief doen zes lokale kroegen mee. Elke kroeg staat voor één bierflesje. Naast de zes bierflesjes ontvang je ook een speciale muntdop. Met deze muntdop kan je na deze turbulente tijden een lentebiertje innen bij één van de zes kroegen. De kroegen die meedoen zijn: Du Theatre, Wapen van Bloemendaal, Café de Vijfhoek, Van Beinum, Café de lange Heer en Het Lokaal. Naast deze kroegen doet ook Mabrouk mee.

Hoe doe je mee?

Om mee te doen met Banklammen, heb je een Banklammen 2020 box (€35,-) nodig. Let op: er zijn slechts 500 boxen beschikbaar. OP=OP
Wil je meer weten over de inhoud van de box en hoe je moet betalen, klik dan op onderstaande link: https://bit.ly/2X6ncBV.

Namens alle deelnemende kroegen, zeggen wij alvast bedankt. Cheers!
FB event

Meer Haerlems Bodem? Lees hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here