Ben jij klaar voor wintersportseizoen? De boys van Revert wel! Met trots presenteren ze de limited edition Bataleon Global Warmer x Revert 95 ASAB! Dit board is gemaakt ter ere van de 20ste verjaardag van Revert 95 en onderstreept de goede samenwerking tussen de Haarlemse snowboardwinkel en snowboardmerk Bataleon. Dit exclusieve board met artwork van de in Haarlem opgegroeide illustrator Friso Blankevoort heeft als missie jouw skills op het gebied van skiërs sprayen en allround mountain slaying een standje op te krikken.

board2

Bataleon Global Warmer x Revert 95 ASAB snowboard – Technische aspecten
De Global Warmer van Bataleon is een snelkookpan voor je park skills. Dit freestyle board heeft een reactieve, met hardhout verstevigde Core Core, maar het geheime ingrediënt is carbon. Niet zo geweldig voor het milieu, maar wel super voor turbo pop en next level prestaties voor een board met zo’n zachte flex. Carbon stringers onder de bindingen creëren een board dat moeiteloos kan jibben en butteren, maar stabiel genoeg is om big jumps te landen. Het Park TBT baseprofiel wisselt stabiele presses af met levendige kantenwisselingen. Dit snowboard is de ontbrekende schakel; hij zorgt dat je als freestyler geen aparte boards meer nodig hebt voor rails en jumps.

Global-Warmer-X-Revert-95-ASAB-3

Friso Blankevoort – Illustraties
Friso Blankevoort is de huisontwerper van Revert 95. Friso is verantwoordelijk voor talloze klassieke Revert 95 skateboards, T-shirts en flyers. Naast Revert 95 werkt hij voor opdrachtgevers als Het Patronaat, Pinkpop en Converse, en maakt hij vrij werk. In 2012 hield hij een solo expositie in Café Struik in Amsterdam. Friso’s werk is minimalistisch en strak, maar bevat vaak subtiele humor.

Check de video!

Meer info > Bataleon Global Warmer x Revert 95 ASAB snowboard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here