Netwerken, zakelijk contacten onderhouden of gewoon in een ongedwongen sfeer borrelen met andere ondernemers. Dat kan maandag 26 augustus tijdens Beach Borrel van het Kennemer Business zakennetwerk. Dit wordt alweer de elfde editie. Ontmoet interessante ondernemers in deze zomerse sfeer!

Beach Borrel
Foto: www.kennemerbusiness.nl

Beach Borrel: meer dan honderdvijftig zakenmensen

“De vrolijkste start van het zakenseizoen na de zomervakanties.” Dat is de officieuze naam van de Beach Borrel van Kennemer Business zakennetwerk. De borrel is gestart in 2009 door een groep ondernemers die meer economische samenwerking nastreefden. Meer dan honderdvijftig zakenmensen komen op de laatste maandag van augustus bij elkaar op een mooie strandlocatie. Vakantie-ervaringen uitwisselen, maar vooral ook op een luchtige manier het seizoen openen. De gastlocatie is dit jaar Vooges Strand, een prachtig strandpaviljoen in Zandvoort. Heel geschikt om de gemoedelijke ondernemersborrel met mooie vergezichten te houden. Tijdens de borrel kunnen de gasten deelnemen aan een Walking dinner (als je wil) en vóór de borrel is er Speeddating voor wie nieuwe zakenrelaties wil aanknopen.

Programma

Het programma van de Borrel is compact en helder. Het biedt volop netwerkmogelijkheden, zowel tijdens Speeddating als tijdens de Beach Borrel zelf. Netwerken moet niet, maar mag. Alles in een gemoedelijke zomersfeer.

  • Vanaf 15.30 uur: Ontvangst deelnemers Speeddating
  • 16.00-17.00 uur: Speeddating (deelname optie)
  • Vanaf 16.30 uur: Ontvangst gasten Beach Borrel
  • 17.00-20.00 uur: Beach Borrel (vrije toegang voor zakenmensen)
  • Nieuw 17:50 uur: Top 3 Kennemer Business tips
  • 18.00-19.00 uur: BBQ Buffet (deelname optie).

Toegang

Het evenement is bedoeld voor zakenmensen. Deelname aan een of meer programmaonderdelen is op basis van voorafgaande aanmelding via deze website. De Beach Borrel zelf (het hoofdprogramma van dit evenement) biedt vrije toegang voor zakenmensen (geen ticketprijs). Klik hier voor aanmelden en meer informatie over kosten. De Borrel wordt voor de elfde keer georganiseerd. De combinatie van de dag in het seizoen, de open sfeer en de gastvrije strandlocatie maken het tot een drukbezochte en een van de leukste zakenevenementen van het jaar. Meer informatie en aanmelden via kennemerbusiness.nl/evenementen.   

Meer Haerlems Bodem? Lees hier het nieuwste HAK-artikel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here