Alles is geoorloofd: videokunst, installaties, games, video-mapping, VJ-sets, slideshows, zolang er maar geprojecteerd wordt. De avond start om 19.00 uur en de toegang is gratis.

BEAM THIS!

Deel 3 van het succesvolle mediakunst spektakel BEAM THIS! vindt plaats op vrijdag 8 maart aanstaande in Sociëteit Vereeniging in Haarlem. De markante ruimtes van de sociëteit worden ingenomen door tientallen mediakunstenaars en -ontwerpers die aan een divers publiek hun werk op de muren laten schijnen.

De eerste twee edities van BEAM THIS! waren artistiek gezien zeer geslaagd. Makers van alle leeftijden ontmoetten elkaar en lieten met hun eigen beamer, filmprojector, overheadprojector of toverlantaarn hun werk zien aan een groeiend en zeer gemêleerd publiek. Jonge liefhebbers van VJ-sets en games ontmoetten experimentele jaren ’70 videokunst en andersom.

Deelnemers van BEAM THIS! #3 zijn onder andere: Tamar Aydin, Karien Beijers. Beeldend kunstenaar Herman van den Heuvel baseert BEAM THIS! op Bring Your Own Beamer (BYOB), een idee van internetkunstenaar Rafaël Rozendaal. Oftewel prik een datum, zoek een plek en nodig kunstenaars uit die met een projector hun werk laten zien. Rozendaal heeft het concept vrijgegeven en inmiddels is BYOB in een groot aantal steden over de hele wereld uitgevoerd.

BEAM THIS! #3
8 maart 2019 | 19:00 – 23:00
Entree – gratis. Meer info vind je op Facebook.

Meer HB? Check dit artikel over Bureau Roorda die de campagnes NIX en BOB jij of BOB ik maakte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here