Begane Grond 2018 Geheime dingen…

0
226

Begane Grond 2018 is een kunstexpositie en uitgaansplek in één. Verwacht het onverwachte van de makers van Parksessies: (video)kunst, performances, muziek, installaties en vervreemdende situaties. Een unieke avond, die je niet snel meemaakt. In samenwerking met Frans Hals Museum, Patronaat en Toneelschuur. Op een geheime locatie, slechts één avond, met beperkte capaciteit.

Begane grond 2018

Eigenlijk zou Begane grond 2018 een zeven weken durende manifestatie worden. Helaas ging dat niet door. Dus nu wordt alles wat de organisatie van plan was in zeven weken in één avond geperst, op één locatie. Kunst, muziek, theater, dansen, film, alles wat jij wil! Waar? Dat is een verrassing, je hoort het pas op de avond zelf (loop/fietsafstand van het centrum). De kaartverkoop is van start gegaan (tientje!). Wees er snel bij want het aanbod is minimaal wegens beperkte capaciteit. Meer dan 50% van de kaarten zijn al weg! Geen deurverkoop / 18+ / PIN ONLY

Begane Grond 2018

LINE-UP: ET EXPLORE ME, BAPTIST, YASSER BALLEMANS, HELEEN
BLANKEN, DJ MIDNIGHT TANTRUM, AM CLUB DJ’S, POEZIEBOYS,
JUDITH POOL, DJ GUZZ, FRANS HAL MUSEUM: JOOST CONIJN.

ZATERDAG 15 DECEMBER 22:00 UUR, LOCATIE GEHEIM, INFO VIA MAIL
Kaarten voor dit evenement zijn te krijgen via deze site. Check ook facebook voor meer info.

Huisregels
Begane grond 2018 (Bg) wil dat hun evenementen prettige, veilige en schone plekken blijven waar mensen graag komen. Daarom gelden er op dit evenement een aantal huisregels. Bg wil voorkomen dat iemand zich zodanig op het evenement gedraagt dat overlast voor anderen ontstaat.

De belangrijkste huisregels zijn:

-Dit evenement is grotendeels vrij toegankelijk. Als een ruimte voor het publiek is afgesloten, is dit bij de toegangen aangegeven.
-Zonder schriftelijke toezegging van Bg mag je op dit evenement geen beroep of bedrijf uitoefenen, reclame (of propaganda) maken, teksten verspreiden of geld inzamelen.
-Het is verboden overlast te veroorzaken door (rol)schaatsen, skaten, skateboarden en (brom) fietsen.
-Indien je deze niet bij je houdt, moet je jassen en tassen in de daarvoor bestemde garderobe plaatsen. Het plaatsen van jassen en tassen op andere locaties binnen het evenement is verboden.
-Aanwijzingen door of names Bg moeten worden opgevolgd.

Wie zich niet aan de huisregels houdt, kan door de beveiliging van het evenement worden verwijderd. Bovendien is strafrechtelijke vervolging mogelijk.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here