Beleef Rembrandt alsnog! Heb jij net naast een kaartje gegrepen voor de theatervoorstelling Rembrandt door de Tafel van Vijf? Goed nieuws: er zijn drie extra voorstellingen erbij gekomen zodat ook jij dit unieke en bijzondere voorstelling kan ervaren in de Toneelschuur.

Rembrandt wordt gespeeld voor een klein publiek, dat om de spelers heen zit. Hierdoor is het naast een intieme setting ook nog eens een unieke en bijzondere theaterervaring. En na deze bijzondere voorstelling krijg je ook nog eens een rondleiding door de tentoonstelling ‘Haarlemse Helden. Andere Meesters’ in het Frans Hals Museum.

Beleef Rembrandt

Tijdens de voorstelling kruip jij als toeschouwer in de huid van Rembrandt. Een kunstenaar die zijn werk boven alles stelt en veel roem verwerft. Een man boordevol passie en nietsontziende ambitie. Maar ook iemand die dwars en eigenzinnig is, waardoor hij zichzelf en anderen tekort doet. Wat te denken van zijn minnares Geertje die hij in een tuchthuis laat opsluiten? Of zijn dochter Cornelia die hij in armoede stort? Het leven van Rembrandt kent vele kanten… 

Beleef Rembrandt
Foto door Bas de Brouwer.

De drie extra voorstellingen worden gespeeld in de bibliotheek van de Toneelschuur. Aansluitend is er een rondleiding door het Frans Hals Museum. De extra voorstellingen zijn op woensdag 13 november om 10:30 en 13:00 uur en op donderdag 14 november om 10:30 uur. Dus: Beleef Rembrandt alsnog! Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van de Toneelschuur en online op toneelschuur.nl.

Meer Haerlems Bodem? Check hier het artikel over of wij nog iets geven om Haarlem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here