Tijdens de Nationale Broer- en Zusdag op zondag 30 september zetten we de irritaties met onze broers en zussen opzij en laten we met zijn allen zien hoeveel we eigenlijk van onze broer of zus houden. En bij Pathé is het helemaal feest, daar krijgen alle broers en zussen gratis een grote popcorn op vertoon van hun filmticket. Deze dag werd vijf jaar geleden in het leven geroepen door radio-dj Giel Beelen naar aanleiding van het overlijden van zijn zus.

Familie kies je niet zomaar

Rain Man, My Sister’s Keeper, The Parent Trap, vertellen verhalen over de relatie tussen broer en zus. Complexe verhoudingen over liefde, jaloezie, wrok en tal van andere emoties. We weten allemaal: familie kies je niet, des te meer reden om je broer of zus je waardering te laten blijken! Dat doen we tijdens de Nationale Broer- en Zusdag.

Pathé trakteert 30 september op een gratis grote bak popcorn om lekker samen te delen. Je kunt je traktatie in ontvangst nemen op vertoon van je filmticket bij de food en drink kassa. Natuurlijk hoef je niet per se broer en zus te zijn, ook twee (of drie) zussen of broers zijn meer dan welkom!

de Nationale Broer- en Zusdag

Filmtips van de maand september

Om alle broers en zussen van Nederland te helpen bij het maken van hun filmkeuze, is er een selectie gemaakt van drie topfilms die in de maand september te zien zijn bij Pathé.

Johnny English Strikes Again – Hilarische komedie voor broer en zus

Vanaf vandaag is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks te zien, met Rowan Atkinson als populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion English de laatste hoop van de geheime dienst.

The Predator – Gevaarlijke scifi voor broers

In deze heruitvinding van Shane Black’s Predator, verplaatst de jacht zich van de buitenruimte naar de straten. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Deze film is ook te zien in IMAX, 4DX en Dolby Cinema.

A Simple Favor – Stijlvolle thriller voor zussen

In A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Deze film is vanaf 27 september te zien in de bioscopen van Pathé.

Voor meer info kijk op website van Pathé 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here