Als je van custom build motoren en classic surfboards houdt, zorg dan dat je erbij bent op 16 september 2018 tijdens ‘Bikes and Boards’ bij The Spot in Zandvoort. Doe mee met de Bikeshow of de super vette kortebaan race on da beach. Bikes and Boards verrast dit jaar wederom met een unieke Ride out over het Circuit van Zandvoort. Check out new brands en mooie deals op de expo en enjoy de muziek, barbier, koffie, bier en de smokey BBQ.

Dragrace op het strand

Na het succes van de vorige twee edities kon nummer drie niet uitblijven. Daarom vindt dit jaar weer Bikes and Boards plaats, de locatie is opnieuw Beachclub The Spot in Zandvoort. Het evenement brengt de custom motorbike scene en old-school surfcultuur samen voor een dag fun, friends & family. Net als vorig jaar heeft Bikes and Boards een vergunning gekregen voor een kortebaan dragrace op het strand, een unicum in ons land! En ook dit jaar is Harley-Davidson trotse sponsor.

Harley-Davidson Motor Company®
Sinds 1903 maakt de Harley-Davidson Motor Company dromen over persoonlijke vrijheid waar. Cruisers, touring- en custom motorfietsen, rijervaringen, evenementen en een complete lijn van Harley-Davidson onderdelen, accessoires, merchandise, motorkleding en kleding. Allemaal elementen die Harley-Davidson maken tot het iconische motormerk, waarvan de bekendheid ver voorbij motorliefhebbers strekt. Meer info via h-d.com.

Bikes and Boards
Ride-out over het circuit van Zandvoort! Foto: Karin Engels

Bikes and Boards is gratis toegankelijk voor toeschouwers en iedereen is welkom. Flaneer Met of zonder wheels, baard of boards.

Bikes and Boards festival

Het eendaagse Bikes and Boards festival is meer volwassen geworden, maar nog steeds voor iedereen gratis toegankelijk. Er is een markt voor nieuwe en gebruikte onderdelen, een classic surfboard competitie en een ride-out over het circuit van Zandvoort. Natuurlijk kan een bikeshow niet ontbreken, is er live muziek en kun je je haar laten stijlen bij de barbier. Ga kijken bij de kortebaan dragrace op het strand, compleet met vlaggenmeisjes. De dag eindigt – zoals het zowel in surfland als in de motorscene hoort – met een smokey BBQ. De kosten voor deelname aan de bikeshow, inclusief(!) ride-out over het circuit van Zandvoort zijn €38,-. Ook een limited edition t-shirt, sticker, een portie Smokey Chicken wings en een alcoholvrij biertje zijn inbegrepen. Voor deelname aan de dragrace betaal je €15 extra. Om mee te kunnen doen aan de bikeshow of dragrace moet je motor vooraf gekeurd worden op looks en custom stijl. Deelname aanvragen doe  je via www.bikesandboards.eu. Kijk ook voor meer informatie op de Facebookpagina van Bikes and Boards.

Bikes and Boards
Foto Karin Engels Bikes and Boards 2017

Bikeshow

LET OP; op de boulevard mag je je motor niet parkeren mits je een deelname kaart hebt voor de Bikeshow. Er wordt streng gecontroleerd door de politie en de bekeuring is ‘all yours’. Je kan wel parkeren op het Circuit van Zandvoort , waar een speciale Bikes and Boards parkeerplaats is voor alle vette bikes. Schrijf je in, upload een foto van jouw custom bike en verover een felbegeerde plek.

Bikes and Boards

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here