Woensdag 19 februari 2020, om 11:00, 13:30 uur en 15:30 uur is kleutervoorstelling Boef te zien in de Toneelschuur. In Boef nemen mimers Lisa Groothof en Dwayne Toemere hun publiek mee in een grappig boevenavontuur en onderzoeken met hen de grenzen van goed en fout.

Boef Toneelschuur

Boef (4+) in Toneelschuur

Snelheid, een zwarte schaduw, krakende schoenen, een gillend alarm dat alles verraadt. Boef is een boevenavontuur voor kleuters. Met zwarte maskers, grappige (panto-)mime acts en simpele omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in een groot avontuur. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen? Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere (eerder samen bij Maas in Eitje) een spannende whodunit.

Lisa en Dwayne over Boef

“Kleuters reageren tijdens een voorstelling open en eerlijk, daar kunnen wij als volwassenen veel van leren. Met Boef gaan we op een hele doorzichtige manier en met veel speelse energie in de huid van een boef kruipen. Zonder dat er iets gestolen hoeft te worden, maar gewoon door te spelen.”

Makers

Concept/spel: Lisa Groothof, Dwayne Toemere. Muziek: Stuk (Maarten Bokslag, Tom Nestelaar) Eindregie: Sanne Nouws. Kostuums: Dorine van Ijsseldijk. Advies vormgeving, uitvoering decor: Sjoerd Kelderman. Met dank aan: William Dashwood, Dorien Folkers, Moniek Merkx, Erwin Boschmans, Erwin Dörr

Boef in Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem
Aanvang: woensdag 19 februari 2020, 11:00, 13:30 en 15:30 uur
Entree: vanaf € 9,-
Tickets: 023 517 39 10 / toneelschuur.nl
Meer Haerlems Bodem? Bekijk hier het filmpje over een groot Haerlems mysterie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here