Zondag is de boeklancering van fotograaf Jaap Kroon. Afgelopen zomer vertrok de Haarlemse fotograaf naar Pakistan om te doen wat hij het liefst doet: reisfotografie – en dan het liefst met zo weinig mogelijk toeristen – Van zijn laatste avontuur komt nu een fotoboek en jij als volger van Haerlems Bodem mag daar bij aanwezig zijn.

Jaap Kroon: “Ik ben het liefst in landen waar zo min mogelijk toeristen zijn en ik echt in contact kom met de bevolking. Na mijn reizen naar India en Iran smaakte de fotografie naar meer. Zo ontstond het idee voor mijn reis naar Pakistan, waar ik de mooiste plekken ontdekte dankzij de plaatselijke bevolking. Deze locaties heb ik vast weten te leggen in een indrukwekkende serie foto’s, die ik graag met iedereen wil delen.” Sinds 2 januari is de expositie van de foto’s van zijn laatste reis te zien in DeDAKKAS. Zondag 12 januari is zijn boeklancering. Jaap: “In het boek zie je de twintig mooiste foto’s begeleid met teksten en quotes van Bente Schreurs.”

boeklancering van Jaap Kroon

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Jaap ziet jou graag 12 januari om 13:00 uur in De Dakkas.
 Adres: De Witstraat 1A, 2011 DV Haarlem

Meer Haerlems bodem? Zie hier het filmpje van kunstenaarsduo Karen en Jolanda die met hun draagbare kunst verspilling tegen willen gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here