We gaan er even vanuit dat je inmiddels bekend met Het Veerkwartier. Het is er iedere dag een beetje anders en een plek waar ruimte is voor experiment. Om daad bij het woord te voegen organiseert Het Veerkwartier het eerste outdoor wellness festival in Haarlem. In het weekend van 24, 25 en 26 maart verandert Het Veerkwartier een weekend lang in een grote Buiten Spa. 

Buiten Spa
Tijdens Buiten Spa staat ontspanning en wellness in de buitenlucht centraal. Bezoekers worden geïnspireerd door de nieuwste healthy life style trends, er staan gezonde snacks op het menu en er is een divers aanbod van massages, gezichtsbehandelingen en zelfs een kapper. Zo kunnen bezoekers zelf hun unieke wellness belevenis samenstellen. Maar het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de sauna’s en hot tubs op het terras! Speciaal daarvoor komt de Saunakaravaan langs.

Buiten Spa
Bron: Saunakaravaan

Saunakaravaan
Buiten Spa wordt georganiseerd in samenwerking met de Saunakaravaan. Dit Amsterdamse initiatief is bedacht door een aantal fanatieke saunagangers. Zij zijn mobiele sauna’s gaan bouwen om hiermee op verschillende plekken neer te kunnen strijken en mensen te verwarmen. Sinds 2013 trekt de Saunakaravaan rond en organiseert festivals, onder meer aan de Sloterplas, bij Noorderlicht, in het Noorderpark, in Bajesdorp en bij Blijburg. En in het weekend van 24,25 en 26 maart komen ze nu ook langs bij Het Veerkwartier in Haarlem!

Programma & Tickets
De ticketverkoop voor Buiten Spa gaat van start op 15 februari. Dan zal ook het volledige programma bekend worden gemaakt. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Het Veerkwartier en zijn € 27,50 per stuk. De prijs is inclusief toegang tot de sauna’s, hot tubs en Spa Lounge met gratis onbeperkt water, kruiden thee en fijne muziek.

Ticketverkoop is gestart. Wees er snel bij, beperkt aantal plaatsen!

Buiten Spa | 24, 25, 26 Maart | Veerkwartier | Facebook Event | Tickets | Instagram

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here