Ontmoet de Prinses op de erwt, het lelijke eendje, Klein Duimpje en meer sprookjesfiguren. Vorig jaar was het al superleuk en succesvol en ook dit jaar wordt de Buitengewone Sprookjesavond op het Natuur Speeleiland weer reuzeleuk. Kom dus langs op 7 en 21 augustus!

buitengewonde Sprookjesavond

Buitengewone Sprookjesavond

Tijdens deze avond worden de kinderen betoverd door de onvoorspelbare verhalenverteller Kabouter Opperbaas, maken zij kennis met Klein Duimpje, gaan zij in het doolhof opzoek naar de Erwt van de Prinses op de Erwt, vertelt het lelijke eendje hoe hij op het Speeleiland terecht is gekomen, zingt Vrouw Holle al zingend haar verhaal en de wolf met de ooievaar vindt het maar raar dat zij vriendjes zijn geworden. En daarna mogen de kinderen allemaal een kijkje nemen in houten huisje van Hans & Grietje, wie weet vind je er wat lekkers? 

Verkleden

Trek je mooiste sprookjesoutfit aan en heb je een lampion neem deze dan zeker mee! Starttijden elke 15 minuten vanaf 17:00 uur tot en meet 20:30 De groepen starten om de 15 minuten en de sprookjestocht zal ongeveer 1,5 uur duren. Maximaal aantal per groep: 30 personen (meerdere gezinnen in 1 groep mogelijk) 

‘Natuurlijk’ Kickzy

Kickzy – Natuurlijk Spelen – is een energiek en creatief conceptbureau in Haarlem dat zich richt op natuurbeleving bij kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er wordt gewerkt aan laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen. Daarnaast zijn ze er ook voor MKB’s die behoefte hebben aan dergelijke kinderconcepten.

Wel even reserveren

Reserveren doe je via Chipta in de geplande evenementen op de Facebookpagina, klik door met de website button! Lukt dat niet of gebruik je geen Facebook? Mail of bel dan om te laten weten wanneer je wilt komen! Telefoonnummer: + 31 (0)23 532 2962. Of bezoek de website op: www.kickzy.nl.

Meer Haerlems Bodem? Check hier de nieuwste HB de podcast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here