Buitengewoon Kinderfestival is een creatief, actief en speels kinderfestival met dolle muzikale talenten, uitdagende activiteiten, foodtrucks en heel veel gekkigheid! Dit festival voor kinderen van alle leeftijden is zaterdag 15 juni op camping de lakens, Bloemendaal aan zee.

Buitengewoon Kinderfestival

“Nasser El Jackson is wereldkampioen en een echt baltovenaar

Het Buitengewoon Kinderfestival is een initiatief van Kickzy. Dit creatief conceptenbureau van Chantal Bakhuis richt zich op natuurbeleving bij kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ze werken aan laagdrempelige (natuurlijke) concepten, workshops en evenementen. Chantal: “Het is de tweede keer dat we dit festival organiseren. Vorig jaar, bij de Veerplas, was een avontuurlijke editie met veel blije gezichten. Nu zijn we uitgeweken naar Camping de Lakens dat beter past bij de doelgroep.” Chantal kijkt uit naar de VR-experience: “Daar kunnen kinderen met een VR-bril onder andere karten. Dat zou ik zelf ook graag willen doen,” lacht ze. Chantal wil ook graag zien wat Nasser El Jackson allemaal kan met een bal: “Hij is wereldkampioen groundmoves en een echte baltovenaar, kinderen kunnen hem uitdagen in een voetbalkooi.”

Nasser El Jackson

Ik hoop dat iedereen met een glimlach rondloopt

Je hoeft geen lunchpakketje mee te nemen, want er zijn foodtrucks met lekkernijen voor alle lekkerbekken. Genoeg gegeten? Ontdek dan welk creatief talent je hebt bij de workshops of wordt de buitengewoon kinderfestival(manager). Chantal: “Er is onder andere een dj-workshop van de Haarlemse dj-school. O, en we doen een aantal dagen voor het festival een oproep. Want wie het beste festivaloutfit zal dragen wint een buitengewone prijs. Als ik naar mezelf kijk is het spannend om straks te zien hoe de op papier gemaakte plannen er in werkelijk uit ziet. En ik ben echt benieuwd wat iedereen van het Buitengewoon Kinderfestival vindt. Dus, nu nog even hard aan het werk voor de laatste voorbereidingen, zodat iedereen straks met een glimlach rondloopt.”

Buitengewoon Kinderfestival

★ LINE UP ★
› Max & Anne (Junior Songfestival)
› Julia van Bergen (TVOH)
› REMIX Girlband
› Bibi & de Nielsjes
› Aardblij (theater)
› Nasser El Jackson (straatvoetbal act)
› Haarlemse DJ School

★ BUITENPRET ★
› VR Experience en LEGO uitdaging!
› Meet & Greet Nasser en Junior Songfestival
› Buitengewoon Creatief by Mooizooi
› Selfiehoek
› Kinderyoga
› Silent (kinder) Disco
› Bibberspiraal XXL
› Tetra Town / Restvormer
› Sjoelbak en Twister XXL
› Schmink heldinnen
› En natuurlijk nog veel meer buitengewoon speelplezier!

Meer informatie of kaartjes kijk op Buitengewoon Kinderfestival.nl en voor nog meer Haerlems Bodem lees je hier de speciale pinkstercolumn van Tom de Haan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here