Zaterdag 28 september wordt er op het speelveld in het Rozenprieel een buurt trefbaltoernooi gehouden voor jong en oud. Ben jij 8 jaar of ouder en wil jij ook meedoen? Meld je dan aan en nodig je vrienden ook uit. En wie weet mag jij jezelf samen met je team na de burendag wel de trefbal-koning(in) noemen van de Roos.

Burendag Rozenprieel

Burendag Rozenprieel: tafeltennis of geschiedenisles?

Burendag Rozenprieel

De Greiner, De Roos of de Nieuwe Winkel openen van 10:30 tot 11:00 uur en van 11:15 tot 11:45 uur hun deuren. Wooncentrum De Roos is gevestigd in de Tybautstraat 1. Hier staat vers appelgebak en een kopje koffie voor je klaar. Je kan ook op bezoek bij Hart op de Kleine Houtweg. Hart is bekend als muziekschool, cultureel centrum en er is een breed cursusaanbod. Ben je liever sportief bezig? Kom dan naar tafeltennisvereniging TSTZ in de Badhuisstraat 13. Sla een balletje op een van hun tafels, en ook hier hebben ze verse koffie. Wil je liever iets leren over de Roos? Kom dan naar Joost Mulder aan de Zuider Buiten Spaarne 88. Joost vertelt je van alles over de geschiedenis van zijn huis en de wijk. Er is nog veel meer te beleven.

Burendag Rozenprieel

Wijkwandeling

Om 10:00 uur start er een wijkwandeling met Gonda vanuit De Tulp, ontdek samen de pareltjes van de wijk. Graag van te voren wel opgeven bij kwissenburg@haarlemeffect.nl
Je kan ook genieten van buurtzanger Levi Janssen, luister en zing mee met het net opgerichte wijkkoor of bekijk de prachtige portretfoto’s van Rozenprieelse honden en hun baasjes. Doe dat alles onder het genot van de lekkere hapjes die Teo en zijn team voor je gaan maken. maar het belangrijkste, neem vooral je buren mee!

Meer HB? Lees hier over de Boekstartcoach.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here