Burn-out? Wat kun je er aan doen?

Videomaker Marja Godvliet interviewt burn-out behandelaars.

0
597

Volgens een nieuw onderzoek zijn er in Nederland vier miljoen ‘verborgen burn-outs’. Dat wil zeggen: mensen die binnen een half jaar dreigen uit te vallen als er geen actie wordt ondernomen. Door de coronacrisis is dit aantal flink gestegen. Videomaker Marja Godvliet ging op zoek naar verschillende manieren hoe burn-out behandeld en voorkomen kan worden. In deze video interviewt ze drie verschillende behandelaars van burn-out in Zuid-Kennemerland.

Burn-out in Zuid-kennemerland

Heb jij ook last van Burn-out of denk je dat je dit hebt. Neem dan contact op met een van de burn-out behandelaars uit de video.

Meulenberg Training en Coaching

Burn-out Zuid-Kennemerland

Tijdens het coachen van mensen met Burnout en Stress klachten hanteren de coaches bij Meulenberg Training en Coaching de BERG-Methode. Deze staat voor: Bewegen, Eten, Rust en Gedrag. Door lezen van boeken, volgen van cursussen, studies en natuurlijk eigen ervaringen en die van onze klanten zijn zij er van overtuigd dat deze vier punten het meest effectief zijn in het succesvol uit een burnout te komen, of om te leren met stress om te gaan.

Meer informatie via: ruudmeulenberg.nl

Alexandra Pils

Burn-out Zuid-Kennemerland

Alexandra Pils stressexpert, gecertificeerde mindfulness-docent en oprichter van het Mindfulness Centrum Haarlem. Hier helpt ze haar cliënten beter om te gaan met stress, irritaties, (te) hoge eisen stellen, prikkels, piekeren of grenzen stellen. Jaarlijks werkt zij met c.a. 150 mensen zowel in bedrijven alsook in haar eigen centrum. Haar passies zijn thema’s rondom interpersoonlijk gedrag en patronen, de werking van het brein en een brede kennis over voeding, leefstijl, hormonen, immuunsysteem en ademtechnieken.

Door haar achtergrond als communicatie & marketing projectmanager is zij in staat technieken en concepten op een heldere en gestructureerde manier over te dragen. Haar cliënten waarderen haar praktijkvoorbeelden, haar nuchtere stijl gemengd met een vleugje humor.

Meer informatie via: mindfulnesscentrumhaarlem.nl

Cara Crisler & Mirjam Schulpen

Burn-out Zuid-Kennemerland

Connecting Communication heeft sucesvolle ervaring met organisaties met een focus op gezondheid, bv. Hiv Vereniging, Stichting Reade, GGZ Centraal en VoorUit. Zij bieden een mental health progamma met burnout preventie aan voor managers, coaches en teams. Cara en Mirjam werken samen voor teams in organisaties en individueel bij burn-out begeleiding.

Meer informatie via: www.connectingcommunication.nl

Over Marja Godvliet – Marjoy

Marja Godvliet bracht al meer dan 50 ondernemers authentiek in beeld zodat ze écht zichtbaar werden. Door mensen met hart en ziel te portreteren laat ze zien hoeveel positiviteit en kracht er schuilt in echte aanwezigheid. Ingredienten die nodig zijn voor een meer inclusieve gebalanceerde samenleving.

Meer informatie via: www.marjoy.nl

Meer Haerlems Bodem? Check hier het verslag van het optreden van Chef’Special in Caprera.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here