BuurtMus en de Bibliotheek Zuid-Kennemerland zijn onlangs gestart met een nieuwe dienst voor leden van de Bibliotheek in Haarlem: de boeken ophaalservice. Woon je in Haarlem en heb je even geen tijd om naar de Bibliotheek te gaan om je boeken terug te brengen? Maak dan gebruik van deze ophaalservice.

BuurtMus boeken ophaalservice

Via de BuurtMus app meld je jouw bibliotheekboeken aan en deze worden door de dienst bij je thuis opgehaald. Dit mag trouwens ook maar één boek zijn. BuurtMus levert de boeken vervolgens in bij de Bibliotheek in Haarlem. Het ophalen kost € 1,- per pakje, en is in combinatie met de verzending van een ander pakje zelfs helemaal gratis.

Hoe werkt de BuurtMus boeken ophaalservice?

Installeer de BuurtMus app op je smartphone of tablet en meld je pakket bibliotheekboeken aan. Je hebt hierbij altijd de keuze uit twee ophaalavonden tussen 19:00 en 21:00 uur. BuurtMus haalt op alle dagen van de week boeken op, behalve op zaterdag (en op feestdagen) en levert ze de volgende dag in bij de Bibliotheek in Haarlem.

Mooie samenwerking

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland en BuurtMus zijn heel blij met deze samenwerking én de nieuwe service. Mark Fontein en Roderik Peters van BuurtMus: “Het ophalen van bibliotheekboeken past echt perfect bij onze dienstverlening. Immers net als retourneren van webwinkels zijn boeken items die je als consument eenvoudig vanaf huis wilt kunnen terugsturen.”

Wat is BuurtMus?

BuurtMus is een duurzame ophaal- en verzendservice. Gebruikers van de service kunnen eenvoudig pakketjes retourneren en versturen met de BuurtMus app. De app is heel gebruiksvriendelijk opgezet, zodat iedereen er eenvoudig mee overweg kan. BuurtMus komt de pakketjes ’s avonds tussen 19:00 en 21:00 uur bij de mensen thuis ophalen, om deze de volgende dag te bezorgen op de plaats van bestemming. Het ophalen gebeurt op duurzame wijze: lopend, met elektrische bakfietsen en met elektrische bestelbusjes.

Meer Haerlems Bodem? Lees dit artikel over de milieubewuste week van De Hartenlust! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here