Bij Haerlems Bodem gaan we graag naar de film. Even lekker ontspannen bij ruige actiefilms, romantische chickflicks, spannende horrors of gekke komedies. Omdat we dat graag met jullie delen geven we in samenwerking met Pathé Haarlem kaarten weg voor de beste films en de dikste blockbusters! En deze maand is dat: Captain Marvel

Marvel Studios’ Captain Marvel

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Terwijl een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen de aarde bereikt, bevindt Danvers zich samen met een groepje bondgenoten middenin deze draaikolk. Ze heeft een tegenstander gevonden in de vorm van de Skrulls. Dit zijn beruchte slechteriken uit het Marvel-universum die nog gevaarlijker zijn door hun gave om van gedaante te kunnen wisselen.

Captain Marvel

Captain Marvel is de eerste film in het filmuniversum van Marvel met één enkele vrouwelijke hoofdrol, gespeeld door actrice Brie Larson. Daarnaast spelen onder andere Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn en Djimon Hounsou belangrijke rollen in de deze film. Nieuwsgierig? Check hieronder de trailer:

Win kaarten voor de Captain Marvel Premierè

Haerlems Bodem geeft 2×2 tickets weg voor de speciale nachtelijke voorpremière (film vangt om 00:00 aan) van Captain Marvel. Deze vindt plaats in de nacht van dinsdag vijf op woensdag zes maart. Beantwoord hiervoor de onderstaande prijsvraag:

‘De hoeveelste film is Captain Marvel in de Marvel Cinematic Universe?’

A: 19e
B: 21e
C: 23e
D: 27e

Stuur jouw antwoord voor vier maart naar info@haerlemsbodem.nl en maak kans op twee vrijkaarten voor Captain Marvel. Vermeld hierbij je voor en achternaam, leeftijd en woonplaats. Als je hebt gewonnen krijg je vanzelf bericht van Haerlems Bodem en Pathé Haarlem. Veel plezier!

Voor meer uitgaan in Haarlem check onze wekelijkse uitgaanstips.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here