Zaterdag 12 April opent Club Ruis haar deuren aan de Smedestraat 31. Een nieuwe nachtclub, die staat voor kwaliteit, met een volwassen uitstraling en oog voor detail. Haerlems Bodem mocht al even een kijkje nemen…

Na iets meer dan tien jaar sloot de populaire Club 023. Met de komst van de nieuwe leeftijdsgrens in de drank- en horecawet werden problemen voorzien en het werd tijd voor iets anders. Met het team van Club Ruis werd er eerst op onderzoek uit gegaan in steden als Parijs en Londen. Hierbij werd er goed gekeken hoe het er over de grens, tot aan Rusland aan toe, aan toe gaat in diverse clubs.

[rev_slider ClubRuis]

Het moet een club worden zoals Haarlem die nog niet kent. Waar mensen komen die er verzorgd uit zien en zich zo weten te vermaken. Dat de nacht daarbij tot in de puntjes verzorgd is, moet de beleving die Club Ruis wil meegeven aan haar bezoekers compleet maken. Je kunt er een biertje bestellen vanaf €2,50, maar ook een fles champagne voor €400,- euro. De studentenavond, op donderdag, zal blijven. Hier zullen we binnenkort kennis maken met nieuw DJ-talent, tijdens de Academy-avond. Een eigen kweekvijver, waarbij jonge DJ’s overdag kunnen oefenen en ’s avonds hun kunsten mogen vertonen aan het publiek van Club Ruis.

Het pand werd volledig verbouwt en de inrichting compleet vernieuwd. Beton, eikenhout, leer en metaal zijn de materialen die Club Ruis zijn rijke uitstraling geeft. Alles strak en op maat gemaakt. Het oog voor detail is verbluffend. Er zijn veel kleine dingen die opvallen en een lust voor het oog zijn. De beleving van Club Ruis komt hierdoor tot een nieuw niveau dat nog niet eerder vertoond is in Haarlem.

De strakke vormgeving en het volledige concept uitgevoerd door de mannen van communicatiebureau TAPE maken het plaatje helemaal compleet. Check de promo video hieronder.

Club Ruis is een absolute aanwinst voor Haarlem. Geen Flügels, toeters of ski-hut taferelen meer, maar een plek waar je je op een volwassen en rijke manier kunt laten gaan in het Haarlemse nachtleven. Een manier die je wellicht kent als je clubs bezocht hebt in Londen, Barcelona of New York. Laten we er vanuit gaan dat Club Ruis zijn naam hoog gaat houden en allure weet te creëren. Want dat kan het Haarlemse nachtleven wel gebruiken.

CLUB RUIS | SMEDESTRAAT 31 | WWW.CLUBRUIS.NL
Elke Donderdag, Vrijdag & Zaterdag open van 23:00 – 05:00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here