We kennen al heel wat clubs in Haarlem. Natuurlijk de Stalker, Club Ruis of een dikke party bij Patronaat. Op vrijdag 7 december krijgt Haarlem er een club bij! De Toneelschuur wordt omgetoverd tot een heuse club tijdens Mechanical Ecstasy. In samenwerking met Patronaat presenteert de Toneelschuur een concert en voorstelling ineen. De tribune wordt ingeschoven, er komt een bar in de zaal geplaatst en het publiek danst als nooit te voren.  

Club Toneelschuur

De voorstelling Mechanical Ecstasy maakt van de Toneelschuur een volledige club met bijbehorende elementen. Geen zitplaatsen, een drankje tijdens de voorstelling en licht en geluid waar mening danszaal een puntje aan kan zuigen. Mechanical Ectasy belooft een unieke, (maar) eenmalige ervaring te worden! Houd jij van een feestje, doe je graag een dansje of wil eens een zeer unieke avond meemaken? Dan raden we je zeker aan een kaartje te halen voor Mechanical Ectasy. Het enige dat “Club Toneelschuur” namelijk niet heeft is een gastenlijst.

Check de trailer van Mechanical Ectasy

Gaat best los toch? Ontdek het zelf op vrijdag 7 december in Club Toneelschuur.

Mechanical Ecstasy

Eind jaren tachtig veroorzaakte de opkomst van dance een revolutie in de uitgaansscene. Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag brengen je terug in die sfeer en brengen met Mechanical Ecstasy een ode aan rave party’s van toen. De muziek van Jan-Bas Bollen en Thijs de Vlieger (NOISIA) wordt live gespeeld door slagwerkmannen. Elf dansers, een actrice en drie musici werken ook samen met het publiek aan een bijzondere performance, waarin de repetitieve en hypnotiserende beats je de weg wijzen.

Totaal overrompeld door what the fuck er om me heen gebeurde zag ik een voorstelling die letterlijk mijn leven heeft veranderd.” – 

BAPTIST & After party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here