In de Coach2Pro podcast ontrafelt Maarten Fijnaut de geheimen van succes. Hij gaat in gesprek met professionals die al de nodige ervaring in het leven hebben. Hij haalt de belangrijkste lessen eruit die zij hebben geleerd en deelt deze vervolgens met jou. Wat zijn de geheimen van hun succes en wat wordt hun volgende stap? Deze keer ontvangt hij ‘Chief of Life’: David de Kock

Luister naar de podcast, leer van de lessen van deze ‘Chiefs of Life’ en ontdek hoe je ook in jouw leven meer plezier, succes en geluk kunt ervaren.

David de Kock

David de Kock is auteur en spreker. Bovenal is hij oprichter van 365 dagen succesvol, een platform waarmee hij samen met Arjan Vergeer Nederland het gelukkigste land van de wereld wil maken. Dat lukt David goed, hij organiseert kleine en grote evenementen en hij heeft een enorm grote online community.

Binnenkort staat David op het podium bij Coach-up! Een groots event van Coachlink Academy dat op 19 maart 2020 in de Maassilo in Rotterdam plaatsvindt. David verzorgt daar in 2 uur een mini-seminar om de methodiek van 365-dagen succesvol in de praktijk te brengen. Kijk op coachlinkacademy.nl.

Over Maarten
Maarten Fijnaut is levensgenieter pur sang en dagelijks is bezig met zijn passies leren en ontwikkelen. Hij traint en coacht anderen om meer succesvol te zijn, schrijft expert reviews voor Managementboek, organiseert de SpiritWalk en Chateausessies en is trainer/ coach bij Leeuwendaal. Daarbij is hij al jaren een van de drijfende krachten achter TEDxHaarlem

Luister ook naar de derde aflevering van de Coach2Pro podcast met Sander Veenendaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here