In de Coach2Pro podcast ontrafelt Maarten Fijnaut de geheimen van succes. Hij gaat in gesprek met professionals die al de nodige ervaring in het leven hebben. Hij haalt de belangrijkste lessen eruit die zij hebben geleerd en deelt deze vervolgens met jou. Wat zijn de geheimen van hun succes en wat wordt hun volgende stap?

Luister naar de podcast, leer van de lessen van deze ‘Chiefs of Life’ en ontdek hoe je ook in jouw leven meer plezier, succes en geluk kunt ervaren.

Coach2Pro Podcast – Emile van der Linde

Emile van der Linde is merkenbouwer en lunch freak. Emile is een scherpe, humorvolle en energieke vuurtjesstoker. Hij helpt als sociale entrepreneur en merkenbouwer om strategieën verder te ontwikkelen en dromen waar te maken. Denkt altijd in kansen en mogelijkheden en brengt een flinke dosis lef, sales- en marketingervaring. Als je een steun in de rug, schop onder de kont, duidelijkheid of inspiratie nodig hebt, is hij er voor je. Als sociale entrepreneur en merkenbouwer neem hij flink wat sales- en marketingkracht mee. Nee, niet alleen blije verhalen – hij deelt ook zijn fouten en stommiteiten. Zodat jij goed voorbereid de volgende stap kunt zetten. Zijn energie krijg je er gratis bij. Ga jij rechts, dan daagt hij je uit om links te gaan. ‘Emile stookt graag om de intrinsieke motivatie bij mensen te zien’, het liefst zet hij de boel in vuur en vlam om jou vooruit te helpen.

Emile van der Linden

Meer Emile via LinkedIn of zijn site. Luister ook naar de eerst aflevering van de Coach2Pro podcast met Rob van Wissen.

Over Maarten
Maarten Fijnaut is levensgenieter pur sang en dagelijks is bezig met zijn passies leren en ontwikkelen. Hij traint en coacht anderen om meer succesvol te zijn, schrijft expert reviews voor Managementboek,
organiseert de SpiritWalk en Chateausessies en is trainer/ coach bij Leeuwendaal. Daarbij is hij al jaren een van de drijfende krachten achter TEDxHaarlem

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here