In de Coach2Pro podcast ontrafelt Maarten Fijnaut de geheimen van succes. Hij gaat in gesprek met professionals die al de nodige ervaring in het leven hebben. Hij haalt de belangrijkste lessen eruit die zij hebben geleerd en deelt deze vervolgens met jou. Wat zijn de geheimen van hun succes en wat wordt hun volgende stap? Deze keer ontvangt hij ‘Chief of Life’: Jan van Betten. 

Luister naar de podcast, leer van de lessen van deze ‘Chiefs of Life’ en ontdek hoe je ook in jouw leven meer plezier, succes en geluk kunt ervaren.

Jan van Betten

Jan van Betten

Jan van Betten studeerde af als jurist en ging al snel de commercie in. Van verkoper groeide hij door tot CEO van diverse multinationals tot hij ging inzien dat onze wereld echt wel wat hulp kon gebruiken. Hij was directeur Reed Elsevier Duitsland en besloot zich daarna volledig te wijden aan het dichterbij brengen van een duurzame samenleving. En mensen te inspireren! Nu zorgt hij – met zijn eigen onderneming Nudge – dat duurzame initiatieven kans van slagen hebben. De dagelijkse organisatie van Nudge ligt in handen van een heel divers team van mensen. Mannen, vrouwen, jonge mensen, oude(re) mensen, mensen die heel duurzaam zijn, of mensen voor wie duurzaamheid nog iets nieuws is.

Volg Jan van Betten ook via: www.linkedin.com/janvanbetten

Jan van Betten

Over Maarten
Maarten Fijnaut is levensgenieter pur sang en dagelijks is bezig met zijn passies leren en ontwikkelen. Hij traint en coacht anderen om meer succesvol te zijn, schrijft expert reviews voor Managementboek, organiseert de SpiritWalk en Chateausessies en is trainer/ coach bij Leeuwendaal. Daarbij is hij al jaren een van de drijfende krachten achter TEDxHaarlem

Luister ook naar de derde aflevering van de Coach2Pro podcast met Sander Veenendaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here