In de Coach2Pro podcast ontrafelt Maarten Fijnaut de geheimen van succes. Hij gaat in gesprek met professionals die al de nodige ervaring in het leven hebben. Hij haalt de belangrijkste lessen eruit die zij hebben geleerd en deelt deze vervolgens met jou. Wat zijn de geheimen van hun succes en wat wordt hun volgende stap? Deze keer ontvangt hij ‘Chief of Life’: Marijke Lingsma

Luister naar de podcast, leer van de lessen van deze ‘Chiefs of Life’ en ontdek hoe je ook in jouw leven meer plezier, succes en geluk kunt ervaren.

Marijke Lingsma

Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is de moeder van coaching in Nederland. Als oprichter van de School voor Coaching, Van Harte & Lingsma en CoachBoulevard is zij een van de meest ervaren coaches in Nederland. Zij schreef meerdere boeken over coaching en ze is nog dagelijks actief in het vak. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in voortdurende ontwikkeling. Coachen is in haar optiek leren en het ontwikkelen van meerdere perspectieven.

Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Haar opleidingsinstituut Coachboulevard verzorgt diverse leergangen over Coaching, zowel Individuele als Teamcoaching in verschillende varianten. Daarnaast is Marijke een verhalenverteller en een zeer geschikte gesprekspartner die blijft prikkelen.

Volg Marijke Lingsma ook via: linkedin.com/marijke.lingsma

Marijke Lingsma

Over Maarten
Maarten Fijnaut is levensgenieter pur sang en dagelijks is bezig met zijn passies leren en ontwikkelen. Hij traint en coacht anderen om meer succesvol te zijn, schrijft expert reviews voor Managementboek, organiseert de SpiritWalk en Chateausessies en is trainer/ coach bij Leeuwendaal. Daarbij is hij al jaren een van de drijfende krachten achter TEDxHaarlem

Luister ook naar de derde aflevering van de Coach2Pro podcast met Sander Veenendaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here