In de Coach2Pro podcast ontrafelt Maarten Fijnaut de geheimen van succes. Hij gaat in gesprek met professionals die al de nodige ervaring in het leven hebben. Hij haalt de belangrijkste lessen eruit die zij hebben geleerd en deelt deze vervolgens met jou. Wat zijn de geheimen van hun succes en wat wordt hun volgende stap? Deze keer ontvangt hij ‘Chief of Life’: Martin Spee

Luister naar de podcast, leer van de lessen van deze ‘Chiefs of Life’ en ontdek hoe je ook in jouw leven meer plezier, succes en geluk kunt ervaren.

Martin Spee

Martin Spee is Keuzeheer en eigenaar van Next Step Factory. Met zijn verfrissende blik helpt hij professionals met het maken van keuzes. Hij ontdekte dat er geen goede of slechte keuzes in het leven zijn, er zijn slechts keuzes. Martin ontdekte al jong het podium als entertainer als zanger en als politieagent leerde hij dat er een balans is tussen dienen en ingrijpen en dat die balans soms best lastig is.

Zijn missie is het vergroten van inzicht in communicatie, gedrag en keuzeprocessen bij het individu, in teams en in organisaties door advies, presentaties, training en (team)coaching. Menselijke interactie en keuzeprocessen fascineren hem. Kiezen mensen uit vrije wil, of ‘doen ze maar wat’ en maakt ons brein dit achteraf kloppend? Vanuit een fascinatie voor deze vraagstukken probeer hij al ruim 15 jaar keuzes van anderen en die van zichzelf te doorgronden.

Volg Martin Spee ook via: www.linkedin.com/janvanbetten

Martin Spee

Over Maarten
Maarten Fijnaut is levensgenieter pur sang en dagelijks is bezig met zijn passies leren en ontwikkelen. Hij traint en coacht anderen om meer succesvol te zijn, schrijft expert reviews voor Managementboek, organiseert de SpiritWalk en Chateausessies en is trainer/ coach bij Leeuwendaal. Daarbij is hij al jaren een van de drijfende krachten achter TEDxHaarlem

Luister ook naar de derde aflevering van de Coach2Pro podcast met Sander Veenendaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here