In de Coach2Pro podcast ontrafelt Maarten Fijnaut de geheimen van succes. Hij gaat in gesprek met professionals die al de nodige ervaring in het leven hebben. Hij haalt de belangrijkste lessen eruit die zij hebben geleerd en deelt deze vervolgens met jou. Wat zijn de geheimen van hun succes en wat wordt hun volgende stap?

Luister naar de podcast, leer van de lessen van deze ‘Chiefs of Life’ en ontdek hoe je ook in jouw leven meer plezier, succes en geluk kunt ervaren.

Coach2Pro Podcast – Rob van Wissen

Volgens Rob van Wissen is het leven om van te genieten. Hij blijft ondanks tegenslag positief en laat zich niet kisten. Hij balanceerde op het randje van de dood, ervaarde een faillissement met zijn eigen bedrijf en zijn vrouw overleed bij de geboorte van zijn jongste zoon. Toch heeft hij altijd een lach op zijn gezicht, is zeer succesvol en leeft hij het leven met volle teugen en is helemaal in balans. Benieuwd? Luister nu naar de eerst aflevering van de Coach2Pro podcast met Rob van Wissen:

Coach2Pro Podcast
Maarten Fijnaut (rechts) in gesprek met Rob van Wissen.

Over Maarten
Maarten Fijnaut is levensgenieter pur sang en dagelijks is bezig met zijn passies leren en ontwikkelen. Hij traint en coacht anderen om meer succesvol te zijn, schrijft expert reviews voor Managementboek,
organiseert de SpiritWalk en Chateausessies en is trainer/ coach bij Leeuwendaal. Daarbij is hij al jaren een van de drijfende krachten achter TEDxHaarlem

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here