In de Coach2Pro podcast ontrafelt Maarten Fijnaut de geheimen van succes. Hij gaat in gesprek met professionals die al de nodige ervaring in het leven hebben. Hij haalt de belangrijkste lessen eruit die zij hebben geleerd en deelt deze vervolgens met jou. Wat zijn de geheimen van hun succes en wat wordt hun volgende stap? Deze keer ontvangt hij Sander Veenendaal.

Luister naar de podcast, leer van de lessen van deze ‘Chiefs of Life’ en ontdek hoe je ook in jouw leven meer plezier, succes en geluk kunt ervaren.

Sander Veenendaal

Sander is een enthousiaste, goudeerlijke en enigszins rebelse strateeg. Hij zit in de voorhoede om organisaties met idealen te helpen de wereld een stukje mooier te maken. Hij onderneemt met liefde en vanuit zijn eigen ‘purpose’. Datzelfde doet hij bij zijn klanten, van start-ups tot grote corporates. Als steenbok verlegt hij constant zijn eigen grenzen en die van zijn omgeving.

Volg Sander via Linkedin: www.linkedin.com/in/sanderveenendaal

Sander Veenendaal

Meer Sander Veenendaal via LinkedIn of de site van Heldergroen. Luister ook naar de tweede aflevering van de Coach2Pro podcast met Emile van der Linden.

Sander Veenendaal

Over Maarten
Maarten Fijnaut is levensgenieter pur sang en dagelijks is bezig met zijn passies leren en ontwikkelen. Hij traint en coacht anderen om meer succesvol te zijn, schrijft expert reviews voor Managementboek, organiseert de SpiritWalk en Chateausessies en is trainer/ coach bij Leeuwendaal. Daarbij is hij al jaren een van de drijfende krachten achter TEDxHaarlem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here