In de Coach2Pro podcast ontrafelt Maarten Fijnaut de geheimen van succes. Hij gaat in gesprek met professionals die al de nodige ervaring in het leven hebben. Hij haalt de belangrijkste lessen eruit die zij hebben geleerd en deelt deze vervolgens met jou. Wat zijn de geheimen van hun succes en wat wordt hun volgende stap? Deze keer ontvangt hij ‘Chief of Life’: Sonja van Meerbeek. 

Luister naar de podcast, leer van de lessen van deze ‘Chiefs of Life’ en ontdek hoe je ook in jouw leven meer plezier, succes en geluk kunt ervaren.

Sonja van Meerbeek

Sonja van Meerbeek

Sonja is een altijd positief ingestelde dame die duurzame initiatieven naar grote hoogte weet te brengen. Ze ontsnapte aan de ‘ratrace’ naar de top om daarna al samenwerkend directeur van de Sustainable Scale-Up Foundation te worden. Hier brengt zij mensen samen die met elkaar werken aan oplossingen voor een betere wereld. Ze schakelt gemakkelijk op veel verschillende niveau’s en weet de juiste mensen te vinden en te binden om vanuit een gemeenschappelijk belang waarde toe te voegen aan de wereld. Sonja schakelt eenvoudig van ratio naar gevoel door even afstand te nemen van de ratrace. Dat doet zij door regelmatig los te gaan op de dansvloer en lekker een wijntje te pakken op het terras. Maar beide activiteiten stelt ze graag uit als er belangrijk werk aan de winkel is.

Sonja van Meerbeek

Volg Sonja van Meerbeek ook via: www.linkedin.com/sonjavanmeerbeek

Sonja van Meerbeek

Over Maarten
Maarten Fijnaut is levensgenieter pur sang en dagelijks is bezig met zijn passies leren en ontwikkelen. Hij traint en coacht anderen om meer succesvol te zijn, schrijft expert reviews voor Managementboek, organiseert de SpiritWalk en Chateausessies en is trainer/ coach bij Leeuwendaal. Daarbij is hij al jaren een van de drijfende krachten achter TEDxHaarlem

Luister ook naar de derde aflevering van de Coach2Pro podcast met Sander Veenendaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here