De Coachlink Academy van Boom Uitgevers Amsterdam en de Coach2Pro Podcast geproduceerd door Haerlems Bodem slaan de handen ineen voor een serie podcasts over de geheimen van succes. Met de samenwerking vinden de beide partijen elkaar in hun nieuwsgierigheid en het delen van interessante informatie over persoonlijke ontwikkeling.

Links Suzanne van den Broek, de eerste vrouwelijke Chief of Live

Coachlink Academy x Coach2Pro

De Coachlink Academy van Boom Uitgevers Amsterdam ondersteunt vanaf juni 2019 de Coach2Pro Podcast. In de Coach2Pro Podcast worden professionals uitgenodigd die inzichten delen over zichzelf en hun vakgebied. De focus ligt op persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken hoe deze mensen zijn gekomen waar ze nu zijn. Het doel: kennis en levenslessen van deze zogenaamde ‘Chiefs of Life’ delen aan iedereen die openstaat voor het leren van professionals. Boom Uitgevers Amsterdam, uitgeverij op het gebied van wetenschap, educatie, innovatie en regionale nieuwsmedia gelooft in het fenomeen podcast als manier om kennis te delen. Hierdoor wordt er op een nieuwe manier een praktisch en groeiend aanbod gecreëerd voor de doelgroep van hun coach-platform: Coachlink. Coachlink is de coach voor coaches: een online kennisbank met een uitgebreid aanbod van vakinformatie op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Coachlink Academy
Maarten Fijnaut in gesprek met ‘Çhief of Life’ Jan van Betten

Coach2Pro Podcast

De Coach2Pro Podcast wordt gehost door Maarten Fijnaut. Maarten is levensgenieter pur sang en dagelijks bezig met leren en ontwikkelen. Hij traint en coacht anderen om meer succesvol te zijn, schrijft expert reviews voor Managementboek, organiseert Chateausessies en is adviseur bij Leeuwendaal. De Coach2Pro Podcast zal – naast de al eerder opgenomen gesprekken – bestaan uit een maandelijkse reguliere podcast en een drietal masterclasses. In deze masterclasses wordt op voorhand relevante informatie gedeeld aan deelnemers van de Coachlink Academy Masterclasses, later zal deze informatie ook beschikbaar komen voor een groter publiek.

De Coach2Pro Podcast ‘Talking to Chiefs of Life’ is nu te beluisteren via het eigen kanaal https://soundcloud.com/coach2propodcast

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here